Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adj lejjebb az igényedből, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adj lejjebb az igényedből, de ne gyere össze neked nem tetszővel, mi ez az ellentmondás?

Figyelt kérdés

Tanácsolták nekem egy párszor ezt, de inkább keresem tovább azt a nőt akivel kölcsönös kapcsolatunk lesz.

Nem olyan rég kiírtam egy kérdést ide, hogy társkeresőn eléggé megtetszettem egy nőnek, aki nekem nem tetszett. Leírtam azt, hogy nem jönnék vele össze, de egyéjszakásban benne lennék. Olyan válaszokat kaptam, hogy minek foglalkozok azzal, aki nem tetszik és mennyire hülye vagyok stb. Ha ennyire erkölcstelen ez, akkor miért kell azt mondani valakinek, hogy adj lejjebb az igényedből? Mintha azt mondaná nekem, hogy olyannál próbálkozzak, aki nem tetszik.

Végül hanyagoltam azt a lányt és azt az utat választottam, hogy inkább keresek tovább kölcsönös vonzalmú párkapcsolatot.

Viszont tényleg mi ez az ellentmondás?

2019. jún. 10. 08:25
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Az ellentmondás feloldása az, hogy a reális lehetőségeiden és korlátaidon belül próbálkozz és ne add lejjebb.
2019. jún. 10. 09:03
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Nincs itt semmiféle ellentmondás.

Pl. ha csak átlagfizetést kapsz, minimálbért, akkor ne vágyj olyan pár után, akinek az életszínvonala kb 3-szor meghaladja a tiédet, mert nem tudsz vele lépést tartani.

Azt nem tudom, hogy te hogy nézel ki, de ha van rajtad 10 kg felesleg, akkor ne álmodozz modell, esetleg sportos csaj után, mert nem vagytok egy szinten. Nem tudnád nekik azt biztosítani, amit ők szeretnének.

Ha csak átlagos a külsőd, akkor az átlagos csajok között találd meg a számodra vonzó csajt.

Ahogy az egyik válaszoló is írta, a realitás talaján állj.

2019. jún. 10. 09:08
 13/43 anonim ***** válasza:
56%
Amugy igen. Pl nalunk gimiben keringohoz a legcsunyabb fiuk is csak az osztaly 3 legszebb lanyaval akartak tancolni... ez a feloldas hogy ne csak a tokeletes alomnot lesd meg csorgasd a nyalad akkor is ha te dagi vagy es csunya...
2019. jún. 10. 09:09
 14/43 anonim ***** válasza:
0%
Ha te mackós vagy akkor ahhoz mérten keresd a párod! Vagy ha ezt nem tudod elfogadni és neked csak olyan kene ami tetszik de nem a te szinted.. akkor matyizzhatsz egy életen át!
2019. jún. 10. 09:15
 15/43 anonim ***** válasza:
80%

"Mondjuk nekem ez a ferfiakban valahogy furcsa es egyben taszito, hogy "dugni jo de jarni nem kene""

Ilyen nőknél is van. Egy kalandnak rendben, de amúgy nem kéne.

2019. jún. 10. 09:20
 16/43 anonim ***** válasza:
62%
Az adj lejjebb az igényeidből nem azt jelenti, hogy össze kell állni egy fideszessel.
2019. jún. 10. 09:20
 17/43 anonim ***** válasza:
84%
Akkor lehet csak en vagyok fura, nekem nincs olyan akivel csak kulso alapjan itelve lefekudnek de jarni nem kene. Ha mar tetszik es vonz annyira hogy lefekudjunk, max szemelyisegi gondok lehetnek. Tolem idegen ez a fajta gondolkodas hogy "szexre eleg jol nez ki, kapcsolathoz nem"
2019. jún. 10. 09:23
 18/43 anonim ***** válasza:
68%
Tőlem is idegen,bár nő vagyok.De ha nem szimpi,mert tegyük fel kb sem beszélgetni nagyon nem tudunk,de még abban a kevésben sem értünk egyet,akkor unszimpatikussá válik,vagyis nem lesz vonzó tovább számomra.Így szexuálisan sem vagyok rá kíváncsi.De hát sokan képesek ezt más szemszōgből nézni.
2019. jún. 10. 09:35
 19/43 anonim ***** válasza:
21%

"Mondjuk nekem ez a ferfiakban valahogy furcsa es egyben taszito, hogy "dugni jo de jarni nem kene". Valahogy ha en valakivel lefekudnek akkor ahhoz mar csak vonzodom! Es most kivettem a kepletbol a szemelyiseget mert a kulsejerol irtad elsosorban."

Ne vedd ki a képletből a személyiségét, mert veletek ellentétben nekünk férfiaknak az is számít! Sőt, leginkább az a vízválasztó, hogy csak dugni kellene vagy össze is jönnénk vele. Nektek nőknek viszont a külső számít ebben a kérdésben is: van olyan férfi, aki ahhoz elég jól néz ki, hogy szexeljetek vele, de ahhoz nem, hogy mások előtt felvállaljátok.

2019. jún. 10. 10:18
 20/43 anonim ***** válasza:
45%

Utolso SZOVEGERTES. Azert vettem ki mert a kerdezo a kulsejerol irta ezt. Nem azt irta csak a szemelyisege miatt nem jarna vele. Hanem hogy egyszerire jo de kapcsolatra nem KULSO ALAPJAN.

Amugy mint elozo en is ugy vagyok vele hogy csak azzal szexelek kb akivel kapcsolatot is el tudnek kepzelni! Felolem lehet nagyon jo testu ha pl buta vagy mittudomen. Egyszeruen meg ha ferfi fejjel gondolkodom is fura nekem az a hozzaallas, hogy annyira izgat hogy beledugjam a farkam, csak legyszi ne hossszutavon mert arra valaki jobb kell. Ez tok gaz.

Te meg tanulj meg olvasni ket nogyulolo komment kozott.

2019. jún. 10. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!