Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adj lejjebb az igényedből, de ne gyere össze neked nem tetszővel, mi ez az ellentmondás?
Tanácsolták nekem egy párszor ezt, de inkább keresem tovább azt a nőt akivel kölcsönös kapcsolatunk lesz.
Nem olyan rég kiírtam egy kérdést ide, hogy társkeresőn eléggé megtetszettem egy nőnek, aki nekem nem tetszett. Leírtam azt, hogy nem jönnék vele össze, de egyéjszakásban benne lennék. Olyan válaszokat kaptam, hogy minek foglalkozok azzal, aki nem tetszik és mennyire hülye vagyok stb. Ha ennyire erkölcstelen ez, akkor miért kell azt mondani valakinek, hogy adj lejjebb az igényedből? Mintha azt mondaná nekem, hogy olyannál próbálkozzak, aki nem tetszik.
Végül hanyagoltam azt a lányt és azt az utat választottam, hogy inkább keresek tovább kölcsönös vonzalmú párkapcsolatot.
Viszont tényleg mi ez az ellentmondás?
Sír az apád 'sza. Kikészülök ettől a szótól, nektek mindenki sír?
És akkor meg mit csinálsz, ha azt mondom, hogy nem a 10/10-es nőkre csorgatom a nyálamat egész nap? Mármint tudom, hazudok, mert mi mást tehetnék egy anonim fórumon, ahol senki nem tudja a másikról, hogy kicsoda, meg el még a világnézetem is el van torzulva és nekem a csodaszép az átlagos - de, tudod, maradjunk a realitás talaján. Igen, értelemszerűen nekünk is a szép tetszik (hű, hú, há, micsoda leleplezés!!! :O :O ), csak nekem pl. a "szép" az jóval tágabb határokon belül mozog, mint az átlag GYK-s nő saját bevallása szerinti ideál.
Sőt, ülj le és kapaszkodj, mert olyat mondok, pelust kell cserélned! Ülsz? Kapaszkodsz? Akkor mondom: még a túlsúly sem zavarna. Hogy miiii? Megdöntöttem az elméleteteket?! Létezhetetlen! Skandallum! Kövér nő nekem se kellene, de 15-20 kiló ballaszttal még senki nem kövér (egy átlagos, 170 centis magassághoz mérten). Se férfiben, se nőben.
Egyéb támadás?
@33
"nem latnal annyi tulsulyos, kopaszodo, stb ferfit novel az utcan"
Ja, a gond az, hogy most se látok. Vagy ha igen... hát inkább nem mondok semmit a nőről. Kereskedelemben dolgozok, láttam már néhány "szerelmes"párt. Valahogy a férfiak egyike se volt túlsúlyos (még mindig 10-15-20 kilóról beszélek), aki meg igen, az mázsa alatti csajjal nem volt az oldalán. Ezekben az esetekben meg tízből kilencszer olyan savanyú pofával sétáltak egymás mellett, hogy már-már örültem, hogy örökszűz vagyok. Annál még ez is jobb.
Furcsa. Kapasbol tudok ismserosi korbol is mondani peldakat. Sot meg alacsony sracra is (165) akinek van noje es szep kategoria.
Na mindegy.
#30 és az néhány többi válaszodra
Neked is elmondom, a szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok. Lehet, hogy neked bejön még egy csaj túlsúllyal is, de pl. páromnak, meg apukámnak és jó sok más pasinak NEM!
Figyelj, nekem nem jön be a túlsúly, a plusz kg-k, kész és pont. Ezen nincs mit magyarázni.
Vékony, sportos, enyhén izmos nőként elvárom, hogy a párom is figyeljen oda az egészségére, mert ha nincs egészség, akkor semmi sincs. A túlsúly pedig rengeteg betegséget okoz.
Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon, a statisztikát te is növeled és ezért akadtál fent, hogy kikötöttem a válaszomban a súlyfelesleget, mert te is túlsúlyos vagy.
Ma voltam párommal a városunk strandján, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy rajtam kívül mennyi csinos csajt láttam 11 és 16 óra között. A többiek mind elhízottak, narancsbőrösek és formátlanok voltak.
"Már mi az, hogy ne VÁGYJON valaki valamire? Az megvan, hogy ez nem így működik? Ha becsukom a szememet és erősen koncentrálok 5 percig, nem fog Jabbánéra porcosodni. Sőt! Nekem nincs olyan radiátorszerű berendezésem, amin állíthatom az elképzeléseimet. Ha neked van, akkor légyszi kontaktoljunk, hogy hol és mennyiért vetted, mert egy ilyen nekem is kell. Mondjuk én pont le se sajnáltam soha az anyagi javakat, életszínvonal meg egyéb hülyeségek nem zavartak (nem érdekeltek) soha."
Rengeteg pasi rinyál itt, hogy sérti az egóját, hogy a csaj többet keres nála. Meg szerinted, aki a luxus élethez szokott (mert olyan családból származik, plusz ő is milliós fizetést keres), az majd megelégszik egy szimpla balatoni nyaralással, mert aki udvarolni akarna neki csak minimálbért kap?
"Illetve nem vettétek számításba azt sem, hogy a legtöbben, akiknek társkeresési problémáik vannak, annyira a minimumon tartják az elvárásaikat,"
Az ilyen személyeknek általában már saját magukkal is problémáik vannak, önbizalomhiányosak, önutálattal küzdenek, kisebbrendűségi komplexusuk van. Előbb saját magukat tegyék rendbe belülről és kívülről, utána fogalmazzák meg magukban nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnének maguknak és erre összpontosítsanak, vonzzák be maguknak a kívánt párt. Akinek meg alig van elvárása az is beszédes és negatív irányba. Akiknek az egekben vannak az elvárásai az is negatív.
Egy szó mint száz, mivel te is sikertelen vagy párkeresésben ezért minden alapdolgot, amit itt írunk sértésnek és támadásnak veszel, de kérdezem én, mit teszel azért, hogy legyen valakid? Mennyire becsülöd, szereted és tiszteled magad? Mit teszel azért, hogy lefogyj?
Egyébként pedig mindenki azt veszi észre, amit észre akar venni.
@37
"Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon, a statisztikát te is növeled és ezért akadtál fent, hogy kikötöttem a válaszomban a súlyfelesleget, mert te is túlsúlyos vagy."
Jó, és országunk vezeti az öngyilkosok és depressziósok listáját is. Én is majdnem öngyilkos lettem és még mindig depressziós vagyok a magányom miatt - ahogy látom, ez másodlagos, mert ez nem a külsőségekben ütközik ki.
"Az ilyen személyeknek általában már saját magukkal is problémáik vannak, önbizalomhiányosak, önutálattal küzdenek, kisebbrendűségi komplexusuk van."
Na ne, neeee! Ha meg nagyok az igények, akkor az a baj... sőt, ha vannak, akkor is baj. Mi már beszélgettünk egyébként párszor (csak akkor még kicsit magasabb volt a százalékod), akkor is ugyanazokat mondtam el, mint most tudnék, de most, pár sör után nem fogok leállni vitatkozni senkivel.
"mit teszel azért, hogy legyen valakid?"
Tömegével megírt társkeresős levelek, egy teljes évnyi kétségbeesett tinderezés számít? Odamenni nem fogok nőkhöz. Minek? Ezerszer meg lett mondva itt, hogy fölösleges, úgyis el leszek zavarna, mert "dagadék" úgyse kell senkinek. Pedig már tökre elhatároztam magamat, hogy egy régóta tetsző lányt megszólítok a boltban, de addig olvastam ezt a témakört, hogy a minimális önbizalmam is elszállt.
"Mennyire becsülöd, szereted és tiszteled magad?"
Elfogadtam magamat. Cserébe senki más nem.
"Mit teszel azért, hogy lefogyj?"
Autó helyett munkába is biciklivel járok, ebédszünetekben is inkább elmegyek biciklizni. Ezerszer kényelmetlenebbé vált az életem, mint volt, és jó, ha 1 kilót fogytam egy hónap alatt. Legelni nem fogok, de csoki helyett joghurtot eszek, ha édességet akarok, meg egyébként is tartom az 1500-1700 kcal/napot. Ami viszont nem megy, nem kell erőltetni, ennél többet én nem fogok tenni, így is sokkal kevésbé érzem jól magamat, mint amíg nem figyeltem, hogy mit eszek és kényelmesen, izzadságmentesen, autóval mentem dolgozni. Különben is arról volt szó, hogy előbb fogadja el magát az ember, nem? Na, hát ez megtörtént. Változás? Az nincsen.
A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik és csak 30%-ban a mozgáson!
És milyen joghurtot eszel? Remélem nem ízesítettet, ami tele van cukorral.
Fehér kenyeret, fehér rizst lecserélted már? Cukrot mellőzöd az étkezésedből?
Eszel sok gyümölcsöt és zöldséget? Estére mellőzöd a szénhidrátot?
A túl sok igényt arra értettem, ha valakinek irreális elvárásai vannak. Pl. elhízott pasi vékony csinos csajt szeretne magának.
Remélem a lelki problémáddal jársz pszichológushoz és kezelteted magad.
@39
Természetesen olyan joghurtot eszek, aminek íze is van. Kenyeret ritkán eszek, de csak mert nem szeretem. Mondom: legelni nem fogok, de koplalni, napi szinten szénné izzadni még annyira sem, sőt, nem fogom magamtól megvonni legalább az ízeket sem. Ez az egy dolog van nekem a hobbimon meg egy szar munkahelyen kívül, hadd legyen már ennyi örömöm... Az a félreértés van amúgy itt, hogy én le akarok fogyni - dehogy akarok. Magamnak megfelelek így is külsőre. Igénytelen nem vagyok, de még ha le is fogynék, nagy eséllyel sok minden nem változna, olyan hulladék, férfiatlan génjeim vannak. Ha minimális munka és erőfeszítés kellene a súlyvesztéshez, akár az izmosodáshoz, akkor természetesen belevágnék, csak a valóságban ehhez elképesztően sok lemondás, kínlódás, és legfőképpen idő kell. Úgyhogy nem, én nem lefogyni akarok, hanem így és most(anában) párt találni.
Külön tetszik, hogy nekem azt mondták itt nem is egyszer, hogy nem a túlsúlyom miatt nincs senkim (172 centire vagyok úgy 90 kiló, legyen rosszindulattal 20 kiló ballaszt). Aztán feltettem itt egy kérdést, amit most nem találok (törölték?), de a nőktől kérdeztem azt, hogy ilyen paraméterekkel rendelkező férfi kellene-e nekik. Ééés megint jön az önszembeköpés: egyöntetűen azt mondta mindenki, hogy hozzá nem nyúlna ilyenhez. Akkor ezt most fejtsük már meg, hogy a külsőm miatt nem kellek-e...
"Remélem a lelki problémáddal jársz pszichológushoz és kezelteted magad."
Dehogy járok. Semmitmondó tanácsokért nem fogok kismillió forintot kiadni. Amint lesz valakim és nem lesz ennyire valószínű, hogy egyedül döglök meg, valószínűleg majd jobb kedvem is lesz. Fun fact: egyetlen dolgot bántam meg idáig az életemben az egyetemen kívül. Azt, hogy azon a téli estén meggondoltam magam és mégis hazajöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!