Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adj lejjebb az igényedből, de ne gyere össze neked nem tetszővel, mi ez az ellentmondás?
Tanácsolták nekem egy párszor ezt, de inkább keresem tovább azt a nőt akivel kölcsönös kapcsolatunk lesz.
Nem olyan rég kiírtam egy kérdést ide, hogy társkeresőn eléggé megtetszettem egy nőnek, aki nekem nem tetszett. Leírtam azt, hogy nem jönnék vele össze, de egyéjszakásban benne lennék. Olyan válaszokat kaptam, hogy minek foglalkozok azzal, aki nem tetszik és mennyire hülye vagyok stb. Ha ennyire erkölcstelen ez, akkor miért kell azt mondani valakinek, hogy adj lejjebb az igényedből? Mintha azt mondaná nekem, hogy olyannál próbálkozzak, aki nem tetszik.
Végül hanyagoltam azt a lányt és azt az utat választottam, hogy inkább keresek tovább kölcsönös vonzalmú párkapcsolatot.
Viszont tényleg mi ez az ellentmondás?
A realitás talaján kell maradni. Mi ezen a nem érthető?
Nem kell megalkudni, de ne irreális alomkepet Kergesd.
Honnan tudhatnád interneten keresztül, hogy nem ő kell? Inkább erre gondolnék igényleadás alatt, hogy ne egy képről meg pár sorból ítélj. Lehet olyan kisugárzása van a csajnak, hogy 5 perc után levenne a lábadról.
A párkeresés nem olyan, mint a burgonyavásárlás, hogy válogatsz és dobálod félre amelyik nem tetszik, majd hazaviszed a legszebbeket.
Addj lejebb az igényeidből,tehát nem ítélkezel valaki felett,akivel még nem is találkoztál.Ha eddig a szolis nők tetszettek,akkor keépes vagy oda nem járó nővel is ismerkedni.
Ne gyere össze számodra nem tetszővel.Ha nem egy a világnézetetek,és nem s tudsz vele miről beszélgetni,akkor nem erőlteted.Plusz nem is nézed valami
Csak kurásra jó alapanyagnak,hanem akkor nem is beszélgetsz tovább,tovább lépsz.
Amùgy alapvetően nem értek egyet az adj le az igémyeidből dologgal.Inkább legyé nyitot a másikra,ha épp szimpi,és jól elbeszélgettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!