Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adj lejjebb az igényedből, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adj lejjebb az igényedből, de ne gyere össze neked nem tetszővel, mi ez az ellentmondás?

Figyelt kérdés

Tanácsolták nekem egy párszor ezt, de inkább keresem tovább azt a nőt akivel kölcsönös kapcsolatunk lesz.

Nem olyan rég kiírtam egy kérdést ide, hogy társkeresőn eléggé megtetszettem egy nőnek, aki nekem nem tetszett. Leírtam azt, hogy nem jönnék vele össze, de egyéjszakásban benne lennék. Olyan válaszokat kaptam, hogy minek foglalkozok azzal, aki nem tetszik és mennyire hülye vagyok stb. Ha ennyire erkölcstelen ez, akkor miért kell azt mondani valakinek, hogy adj lejjebb az igényedből? Mintha azt mondaná nekem, hogy olyannál próbálkozzak, aki nem tetszik.

Végül hanyagoltam azt a lányt és azt az utat választottam, hogy inkább keresek tovább kölcsönös vonzalmú párkapcsolatot.

Viszont tényleg mi ez az ellentmondás?

2019. jún. 10. 08:25
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
87%
Ne adj lejjebb az igényeidből. Inkább legyél egyedül pár évet és találd meg a társad, minthogy ugrálj egyik szarból a másikba, csak hogy ne legyél egyedül.
2019. jún. 10. 08:29
 2/43 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem tetszene egyéjszakásban sem lennél benne vele. Szóval valamennyire tetszik, csak hát nem az álomnő.
2019. jún. 10. 08:30
 3/43 A kérdező kommentje:
#2 Egy picit tetszett igen, de inkább nem. Nem éreztem azt, hogy ő kell. Aki abszolút nem tetszik vele tényleg nem tudnék lefeküdni
2019. jún. 10. 08:33
 4/43 anonim ***** válasza:
77%

A realitás talaján kell maradni. Mi ezen a nem érthető?

Nem kell megalkudni, de ne irreális alomkepet Kergesd.

2019. jún. 10. 08:34
 5/43 anonim ***** válasza:
28%
Van rajta sapka vagy nincs rajta sapka. Ha férfi vagy, akkor ezen az oldalon beléd kötnek, bármit is csinálsz.
2019. jún. 10. 08:38
 6/43 anonim ***** válasza:
33%

Honnan tudhatnád interneten keresztül, hogy nem ő kell? Inkább erre gondolnék igényleadás alatt, hogy ne egy képről meg pár sorból ítélj. Lehet olyan kisugárzása van a csajnak, hogy 5 perc után levenne a lábadról.

A párkeresés nem olyan, mint a burgonyavásárlás, hogy válogatsz és dobálod félre amelyik nem tetszik, majd hazaviszed a legszebbeket.

2019. jún. 10. 08:39
 7/43 A kérdező kommentje:
#6 Azzal egyetértek, hogy élőben vonzóbb lehet és én se szeretem azt, hogy úgy tekintenek a párkeresésre, mint egy húspiacra, de nekem a személyisége se volt valami vonzó. Alig lehetett vele értelmesen beszélgetni, nekem fontos az, hogy találkozó előtt jókat beszélgessünk, ez nem történt meg, kiderült az is róla, hogy fidesz szavazó, teljesen beveszi a migráns ellenes propagandát, tehát a személyisége és a világnézete miatt se tudnék vele többet tervezni.
2019. jún. 10. 08:44
 8/43 anonim ***** válasza:
58%

Addj lejebb az igényeidből,tehát nem ítélkezel valaki felett,akivel még nem is találkoztál.Ha eddig a szolis nők tetszettek,akkor keépes vagy oda nem járó nővel is ismerkedni.

Ne gyere össze számodra nem tetszővel.Ha nem egy a világnézetetek,és nem s tudsz vele miről beszélgetni,akkor nem erőlteted.Plusz nem is nézed valami

Csak kurásra jó alapanyagnak,hanem akkor nem is beszélgetsz tovább,tovább lépsz.

Amùgy alapvetően nem értek egyet az adj le az igémyeidből dologgal.Inkább legyé nyitot a másikra,ha épp szimpi,és jól elbeszélgettek.

2019. jún. 10. 08:56
 9/43 anonim ***** válasza:
59%
Találkoztál is a lánnyal? Mert teljesen más valaki a neten, meg élőben.
2019. jún. 10. 08:58
 10/43 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk nekem ez a ferfiakban valahogy furcsa es egyben taszito, hogy "dugni jo de jarni nem kene". Valahogy ha en valakivel lefekudnek akkor ahhoz mar csak vonzodom! Es most kivettem a kepletbol a szemelyiseget mert a kulsejerol irtad elsosorban. Szoval kb tetszene csak hat nem az a csaj akivel villogni lehet:D egyszeruen nekem fura h a farkad beledugnad de amugy jaj megse tetszik. Lol.
2019. jún. 10. 09:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!