Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adj lejjebb az igényedből, de ne gyere össze neked nem tetszővel, mi ez az ellentmondás?
Tanácsolták nekem egy párszor ezt, de inkább keresem tovább azt a nőt akivel kölcsönös kapcsolatunk lesz.
Nem olyan rég kiírtam egy kérdést ide, hogy társkeresőn eléggé megtetszettem egy nőnek, aki nekem nem tetszett. Leírtam azt, hogy nem jönnék vele össze, de egyéjszakásban benne lennék. Olyan válaszokat kaptam, hogy minek foglalkozok azzal, aki nem tetszik és mennyire hülye vagyok stb. Ha ennyire erkölcstelen ez, akkor miért kell azt mondani valakinek, hogy adj lejjebb az igényedből? Mintha azt mondaná nekem, hogy olyannál próbálkozzak, aki nem tetszik.
Végül hanyagoltam azt a lányt és azt az utat választottam, hogy inkább keresek tovább kölcsönös vonzalmú párkapcsolatot.
Viszont tényleg mi ez az ellentmondás?
"Mondjuk nekem ez a ferfiakban valahogy furcsa es egyben taszito, hogy "dugni jo de jarni nem kene"."
Ez kb. olyan, mint mikor a csajok esetében "nincs meg a szikra", a pasiról max. annyi jót tudnak mondani, hogy "kedves, tisztelettudó", nem gerjednek rá, ergo a szex sem lesz nagy eresztés, de párkapcsolatra, babprojektre meg kéne nekik.
Egyik oldalon szexre jó, járni nem, másik oldalon járni jó, szexre nem...
"Utolso SZOVEGERTES. Azert vettem ki mert a kerdezo a kulsejerol irta ezt. Nem azt irta csak a szemelyisege miatt nem jarna vele. Hanem hogy egyszerire jo de kapcsolatra nem KULSO ALAPJAN."
Nem találom a kérdés szövegében, hogy hol ír ilyet. Sőt, később kommentben leírta, hogy a személyisége sem volt vonzó. Ti nők a tetszésről automatikusan a külsőre gondoltok, mert magatokból indultok ki és nektek csak az számít. Nekünk férfiaknak a külsőt és a belsőt egyaránt jelenti, bármilyen elképzelhetetlen ez számodra.
"aki nekem nem tetszett. Leírtam azt, hogy nem jönnék vele össze, de egyéjszakásban benne lennék."
Plusz a kommentjei kozott is leirta hogy tetszett de annyira megsem. Mondom meg egyszee tanulj meg olvasni.
"Az mas kerdes, hogy itt gyakorin megkb ugy allitjak be, mintha nem letezne kozeput."
Ja, a "jófiú vagyok, nem kellek a nőknek, ergo minden nő csak a bunkó sittesekre bukik!" vagy az "összejöttem kocsmás Bélával, megcsalt, vagyis minden férfit csak a farka irányít!" :D
Ja csak kerdezo azt hagyod ki a kepletedbol, hogy ahogy neked is a karcszu szep lany tetszik es o vonto esztetikailag, neki is a nem dagi helyes fiu tetszik jobban, nem a csufi.
A vonzalom persze nem matek, de azert megis ritkan latni nagyon eluto parokat, ahol az egyik fenomenalisan nez ki, a masik meg nagyon nem. Guba a gubahoz suba a subahoz.
Mondom.vagyni mindenre lehet. De azert nezz korul, hany igazan kover sracnak van ultra szexi bombanoje. Penz nelkul?
Személy szerint én akkor mondom valakinek hogy adjon lejjebb az igenyeibol, ha a kérdésből süt, hogy a kérdező elvárná a kiszemeltjeitől, hogy ők adjanak lejjebb az igenyeikbol addig amíg nem randiznának vele.
Az ilyen szerintem először tegye meg maga azt amit prédikál, és adjon lejjebb ő az igenyeibol.
Egyébként viszont úgy gondolom, hogy az életben a párkapcsolat nem kötelező jellegű, hanem egy kellemes extra, szóval ne kényszerítsd rá magad semmire. Nem dől össze a világ akkor sem ha tovább tart megtalalni azt, akivel tényleg osszeilletek, az viszont kellemetlen tud lenni, ha már a kezdetektől sem igazi a kapcsolat, és szépen lassan megy minden a szakítás felé.
@12
"Pl. ha csak átlagfizetést kapsz, minimálbért, akkor ne vágyj olyan pár után, akinek az életszínvonala kb 3-szor meghaladja a tiédet, mert nem tudsz vele lépést tartani."
Már mi az, hogy ne VÁGYJON valaki valamire? Az megvan, hogy ez nem így működik? Ha becsukom a szememet és erősen koncentrálok 5 percig, nem fog Jabbánéra porcosodni. Sőt! Nekem nincs olyan radiátorszerű berendezésem, amin állíthatom az elképzeléseimet. Ha neked van, akkor légyszi kontaktoljunk, hogy hol és mennyiért vetted, mert egy ilyen nekem is kell. Mondjuk én pont le se sajnáltam soha az anyagi javakat, életszínvonal meg egyéb hülyeségek nem zavartak (nem érdekeltek) soha.
"Azt nem tudom, hogy te hogy nézel ki, de ha van rajtad 10 kg felesleg, akkor ne álmodozz modell, esetleg sportos csaj után, mert nem vagytok egy szinten. Nem tudnád nekik azt biztosítani, amit ők szeretnének."
Már mi az, hogy egy szint? Hánynom kell ettől a felszínes világtól... És a nők tényleg ezt csinálják, ha szexi alfácska jön szembe, neki minden el van nézve, túlsúlyos (lol 10 kiló már annak számít?!) férfit meg le se köpnének. Hiszen, mint azt az itteni köpönyegforgatók jóvoltából tudjuk, #személyiség4life!
Illetve nem vettétek számításba azt sem, hogy a legtöbben, akiknek társkeresési problémáik vannak, annyira a minimumon tartják az elvárásaikat, hogy ha azokat is eldobnák, szó szerint mindegy lenne, luk-luk, farok-farok alapon. Nekem is lett volna lehetőségem iszonyat elhízott, iszonyat buta nővel összejönnöm (magam is enyhén túlsúlyos vagyok, de se igénytelen, se buta nem). És akkor nekem nagyon jó lett volna egy kényszerkapcsolatban, mi? Lásd még:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!