Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért ez a divat?
Sziasztok,
Sokadjára futok bele abba a dologba, hogy elmegyek randizni egy hölgyel és bár a végén úgy válunk el, hogy jól éreztük magunkat és akarunk még találkozni, utána mégse ír soha többet és nem reagál semmire. Ez miért így megy manapság? Nincs azzal baj, hogy nem élvezi a dolgot és mégse tart elég jónak, de akkor miért nem lehet megmondani őszintén? Miért kell így bánni a másikkal? Már sokadjára járok úgy, hogy tervezgetem a következő randit, igyekszek olyat keresni, ami a másikat is biztos érdekli, erre a végén még arra se képes, hogy visszaírjon egy, bocsi, mégse akarok semmit üzenetet. Olyan nehéz volna nem a semmiért szivatni és reményt kelteni a pasiban? Vagy csak én vagyok ilyen maradi és manapság ez a módi?
23/F
Köszi a válaszokat.
Az a baj, hogy tök lehangoló, hogy még ennyit se tud meg az ember. És a hősszerelmes duma nem tudom honnan jön, nem azért szánok időt egy következő randi szervezésére, mert hű de szeretem, hanem azért, mert úgy illik, hogy a nagy részét én intézem és énis fizetek mindent, hamár elhívom őt valahová. És ráadásul azért mert 2X-en túliak vagyunk, itt már azért lehetne némi gerincesség a másikban. Ez már nem a középiskola.
Rohadt mocskok ezek. De ne félj egyből vinnyognak, ha őket hagyják ott a p...csába.
Velem is többször előfordult. Annyi járna, hogy bocs, de nem. Még indoklást se várok el feltétlenül. De ez a néma eltűnés undorító.
Ne aggódj a pasik ugyanilyenek, még rosszabbak, mert még provokál is hogy "kereshetlek"...."és mikor?"..."de hívhatlak holnap este?"
És persze soha többé nem jelentkezik. Vagy illendőségből egyszer még elhúzza... hogy mikor talizunk? Közben esze ágában sincs találkozni. Hidd el, ez rosszabb mint amikor valaki eltűnik.
Na de épp ezaz, hogy ő is azt mondta, hogy majd keres, meg keressem őt, mert jól érezte magát és akar még találkozni. Mondja azt, hogy nem élvezte és annyi, veszem is a lapot. De ez pofátlanság, hogy lebeszéljük, hogy a 3 napban találkozunk újra, erre nem ír semmit. Ez azért mekkora tahóság.
17#-es, hol mondtam én azt hogy én is ugyanilyen vagyok a pasikkal? Én csak a pasioldalt mondtam, én nem hitegetek senkit, de nem is tartozok elszámolással hogy miért nem jött be nekem. Egyszerűen ha keres, más dologra hivatkozva nem érek rá, és nem is hozom elő hogy találkozzunk.
De ennyiből mindenki tudja hogy nem kell tovább próbálkoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!