Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan engedjem el és felejtse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el és felejtsem el?

Figyelt kérdés

Egy elég szélsőséges imseretségemnek lett vége pár hónapja, de azóta se sikerült túllépnem és kezdek tanácstalan lenni.

Igazából sose alkottunk egy párt, ráadásul ismerkedésünk elején letagadta, hogy Ő valójában kapcsolatban él. Sajnos mire ez kiderült én beleszerettem, közben szakított a barátnőjével is és úgy tűnt szeretne velem lenni, de végül inkább eltaszított. Persze ez se egyik pillanatról a másikra történt, egy jó ideig felváltva kerestük vagy löktük el a másikat végül elég csúnya szóváltás tett pontot ennek a kb. 2 éves történetnek a végére.

Már jó pár hónapja nincs köztünk kontakt, nem beszélünk, nem kerestük a másikat és én próbáltam ismerkedni is, de egy-két randi, beszélgetés után inkább kihátrálok. Vagy úgy érzem, hogy nincs hozzá energiám, kedvem vagy ezt a srácot keresem mindenkiben.

El fog múlni ez valaha? Mint mondtam nem beszélünk, nem tartjuk a kapcsolatot, próbálok ismerkedni, elég sok programot is szervezek, hol egymagam, hol barátokkal megyek ide-oda, tehát próbálom le is kötni magam, de a legváratlanabb pillanatokban tud a gondolataimba visszaférkőzni...

2019. jún. 9. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig már egyszerűbb lenne, mert kipróbáltad, nem működött. Tehát nincs "mi lett volna, ha", mert már tudod mi lett. Próbálj ismerkedni olyannal, aki nem játszadozik, akinél nincs ilyen, hogy "kapcsolatban van de tagadja" és hasonlók. Keress olyat aki megbescsül és őszinte. Szerintem van, csak esélyt kell adni rá, nyitottnak kell maradni és ismerkedni. Sajnos nem minden arany ami elsőre fénylik, erre már rájöttél te is.
2019. aug. 11. 12:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Gondolkodj el afölött, amit írtál a kérdésedben és rájössz, mit kell tenned:

"Egy elég szélsőséges ismeretségemnek lett vége..."

"Igazából sosem alkottunk egy párt, ráadásul ismerkedésünk elején letagadta, hogy Ő valójában kapcsolatban él."

"úgy tűnt szeretne velem lenni, de végül inkább eltaszított..."

"...jó ideig felváltva kerestük vagy löktük el a másikat..."

"Már jó pár hónapja nincs köztünk kontaktus, nem beszélünk, nem kerestük a másikat..."

"...nem beszélünk, nem tartjuk a kapcsolatot..."

Nos, az érzelmeidnek ilyen csokorba foglalása után, ugye Te is rájöttél, hogy ezt a kapcsolatot, nem felújítani, hanem eltemetni kell, de végleg.

Igyekezz a legkevesebbet gondolni a fiúra. Járj a barátaid/barátnőid közé, menj velük ide-oda (hacsak nem azt veszed észre, hogy ötödik kerék vagy a kocsiban). Gondolj arra, hogy életedben most kezdesz ismerkedni fiúkkal... Menni fog! Sok sikert!

2020. jan. 5. 15:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

El fog múlni. Túlélhető. Több ilyent túléltem már. lesz nagyobb gondod is majd az életben.

Egy 50-es nő

2020. jan. 5. 17:25
 14/15 A kérdező kommentje:

Egyáltalán el kell, hogy múljon az ilyen? Mi van, ha igazán szeretni csak egy valakit tud az ember? Persze jöhetnek mások, lehet háttérbe szorítani, de úgy igazán csak egy valakit lehet szeretni.

Azt már elengedtem, hogy keressem, hogy legyen köztünk bármi is. Csupán továbbra is azt érzem, nincs férfi akire úgy igazán vágynék. Kedvem sincs keresni. Szerintem ezzel nincs baj, nekem nem akárki kell, viszont szinte mindenhonnan azt hallani, keressek mást. Miért csak ez lehet a megoldás? Nem hinném, hogy jobb lenne fél lánggal szeretnem bárkit is, csak azért hogy legyen valaki, nem lenne fair az illetővel szemben.

Tényleg ezt kéne tennem?

2020. márc. 2. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Könnyen és gyorsan.
2020. márc. 2. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!