Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Engedjem el vagy próbálkozzak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem el vagy próbálkozzak be nála?

Figyelt kérdés
Az egyetemen van lány aki nagyon megtetszett (sok szép lány van, de ő különösen tetszik), a probléma az, hogy ő elsőéves én meg negyedéves, így szinte sose látom. Azt sem tudom, hogy van e valakije, mert az nem derül ki facebookon/instán. Meg ott van az, hogy ő az a tipikus 10/10 csaj, szépségversenyen is szerepelt, gazdag is én meg egy full átlagos ember vagyok. Szóval szerintetek maradjon ez meg ilyen plátói dolognak vagy próbálkozzak nála és égessem le magam?
2019. febr. 7. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Hát igen. A szépségnél nincs is fontosabb. Nem baj, ha segg hülye, meg nem is lehet vele beszélgetni, csak legyen szép. Meg vékony.

Komolyan úgy érzem, hányok a férfiak végtelen egyszerűségétől. Olyan színvonalon vannak, mint az egysejtű amőbák.

2019. febr. 7. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ùgysem látod az egyetemen szinte soha,és végzős is vagy,akkor nagyon leégetni magad nem tudod.Utána nem futtok össze egy hamar.Nem mintha ez égő volna.Egyáltalán nem az!Inkább az a baj,hogy már most alábecsülöd magad.Egyetemet végzet férfi vagy/leszel,jó állással,értelmes,intelliges.A csaj pénze a szüleié.Próbáld meg,legalább beszélgetni vele először,ha még nem.De ne írd le magad már az elején.
2019. febr. 7. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ember gondolkozz!!! Szerinted egy ilyen csaj egyedül van??? Mégha ki is deríted róla hogy szinglinek vallja magát saját haveri körében az is inkább azt jelenti hogy többen osztozkodnak rajta és nem 1 Nagy Ő van nála képben...De amúgy bepróbálkozhatsz nála, a közös szexaktusaitok számát nem csökkented ahhoz képest ami bepróbálkozás nélkül lenne.
2019. febr. 7. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

"...szépségversenyen is szerepelt, gazdag is én meg egy full átlagos ember vagyok. Szóval szerintetek maradjon ez meg ilyen plátói dolognak vagy próbálkozzak nála és égessem le magam?"

Egyetemen tanulsz, de szerinted az emberi értékmérő a szépség, meg a gazdagság. Szerintem az önmagad leégetésén már rég túlvagy.

2019. febr. 7. 19:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Az ember a külsőt veszi észre először, az alapján dönt, hogy akar-e valamit az illetőtől vagy nem, nem kell álszenteskedni... Mivel nem beszéltem még vele és nem vagyunk gyerekkori jóbarátok sem, hogy egyszercsak beleszeressek a személyiségébe így csakis a külsőre tudok hagyatkozni. Bocs.
2019. febr. 7. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert a nők nagy része nem végtelenül egyszerű, igaz? Én meg attól hányok, hogy 60 éves vénember mellett ott tipeg egy húsz éves p.csa. Áh... biztos nem a pénzéért van vele.
2019. febr. 7. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
6: Mert a 60 éves vénembernek se társ kell, csak egy dekoratív, 20 éves, feszes seggű, tipegő pycsa.
2019. febr. 7. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kérdeznél ilyet ha értenéd a hipergámiát. Egy nő csak szebbel és/vagy gazdagabbal áll le, a többit levegőnek nézi. Ergo ehhez a csajhoz 10-esnek kéne lenned vagy legrosszabb esetben 8-asnak de akkor kőgazdagnak. Csóró 5-ösként ki fog nevetni.
2019. febr. 8. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!