Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek a sráchoz? Próbálkozzak egyáltalán?
Tudom hogy nagyon dedósan hangzik de njncs soj tapasztalatom ilyen téren.
Első éves egyetemista vagyok és megismertem egy srácot (ő negyedéves). Így közös óráink nincsenek, egyetemi összejöveteleken szoktam látni, olyankor ha úgy alakul beszélgetünk kicsit.
Illetve szoktam járni egy teaházba és ő ott dolgozik (nem miatta járok oda:D).
Nagyon kedves, barátságos és közvetlen. Ennek ellenére sokszor alig merek köszönni meg valahol furcsának is érzem hogy amikor a munkahelyén vagyok ő szolgál ki. Ilyenkor sokszor leblokkolok pedig alapból én sem vagyok az nagyon csöndes fajta, közvetlennek mondanám magam de ő nagyon tetszik és ez bezavar ilyenkor a viselkedésembe.
Nem tudom hogy tetszem-e neki, különösebb jelét nem mutatta eddig.
A kérdésem az lenne hogy egyáltalán lenne-e értelme valamilyen módon próbálkozni nála? Facen ismerősöm de nem szeretnék ráírni mert nem az én műfajom ez az online beszélgetés. Amikor dolgozik olyankor meg nem tudom hogy zavarná-e ha próbálnék beszélgetni vele egy kicsit. Hogyan ismerhetném meg ìgy jobban?
Pont egy korábbi pofára esés miatt nem akarok olyan nagyon konkrét lenni.
Es azt hogy csináljam?:D
2-es: nekem is ez a tervem de nem tudom hogy hogyan, mikor, miről. Stb.
Volt olyan hogy összejövetelen ő jött oda beszélgetni azzal nem is volt baj. Azt nem tudom hogy én hogyan kezdjek el vele beszélgetni meg mikor. Amikor dolgozik nem tudom hogy zavarná-e, egyetemen meg ritkán látom mivel nagyon máshogy vannak óráink.
Buliban dicsérd meg a teát, amit készített, a teaházban meg kérdezd meg, hogy hogyan érezte magát a legutóbbi buliban, miután elvéltatok. Ezek tök ártatlan kérdések, kezdetnek jók lesznek.
Vagy kérj tőle segítséget egyetemi ügyekben (jegyzetek, könyvek, "korrepetálás", stb.).
Október óta ez a gondod?
Kérj tőle valamiben segítséget. Ha nagyon lelkes, akkor tetszel neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!