Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek egy nőhöz a munkahelyen, akibe szerelmes vagyok? (és ráadásul sokkal magasabb pozícióban van)
Ja, és van pasija, de szerintem ez nem lenne olyan nagy ügy, nem szerelmesek már, nem lehet komoly, bár régóta együtt vannak, de nálam is próbálkozott már, amikor még sajnos nem tetszett.
Mondjuk elmegy mellettem általában... ritkábban beszélünk kicsit valami munka dologról... mit mondjak, csináljak? Próbáljak szemezni vele, mosolyogni rá először? Kérdezzem meg, hogy van? Mit csinált a hétvégén, vagy mit tudom én? Majd mondjuk eljönne-e velem valahova? Nehéz számomra ez, introvertált vagyok, keveset beszélek. És semmi sem jut eszembe olyankor, olyan ideges leszek. Te hogy csinálnád?
Megkérdezed, nem-e kell valamiben segítség neki, esetleg elhívod KVzni szünetben.
Mondjuk én nagyon nem javaslom a munkatárssal való kikezdést. Házinyúlra nem lövünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!