Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek engedjem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engedjem, hogy a nő is hívjon meg? Mi a véleményetek az ilyen nőkről?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy nővel és nem akarta engedni hogy fizessek, hogy felesbe. Én mondtam hogy de én fizetek, esetleg majd máskor valamikor.

Most mondta, hogy holnap menjünk el egy jó étterembe, mert sok jót hallott róla, de előre leszögezte, hogy viszont most ő szeretne meghívni. Megnéztem az éttermet és elég drága árak vannak, kb. kétszer drágább a hely, ahova én vittem.

2018. júl. 18. 14:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem engedd. Mi van abban nagy dolog, ha nemcsak te költesz rá, hanem ő is rád? Legalább láthatod, hogy nem a pénzedre utazik, hanem szeretné, hogy egyenlőség legyen a kapcsolatban.
2018. júl. 18. 14:26
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Ez nálam is igy működik. Egyszerűen nem szeretem ha mindent a férfi fizet. Főleg amig ismerkedünk.
2018. júl. 18. 14:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gond, ha meghív. Az éttermet ő választja, az árakat meg ne nézd abból a szempontból, hogy te olcsóbb helyre vitted. Mondjuk vacsi után egy sétánál lehet egy fagyi jól esne :)
2018. júl. 18. 14:31
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Én pontosan ugyanilyen vagyok és nagyon rosszul esik, ha nem hagynak fizetni, ez olyan, mintha a másik nem tekintene rám egyenrangú félként. Ha akarsz harmadik randit, akkor engedd, hogy most ő hívjon meg.
2018. júl. 18. 14:43
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Jó dolog, jó ha egy nő TÉNYLEG ad egy ilyrn gesztust.

De sajnos a legtöbb ilyen csak arra való, hogy azt mutassa, neki nincs szüksége ilyrnekre, ő erős... de ha elfogadod, hogy akár felesben fizessen, akkor vége, elkönyvel "sóher lúzer aki még ennyit se áldozna rám".

Úgyhogy ellenkezz, többször is, és ha nagyon erőlteti, csak akkor engedd, mert akkor őszinte, és nem egy teszt

2018. júl. 18. 14:49
 6/15 A kérdező kommentje:

Úgyhogy ellenkezz, többször is, és ha nagyon erőlteti, csak akkor engedd, mert akkor őszinte, és nem egy teszt

Nagyon elöleti hidd el, tényleg többször mondta ezt a meghívást holnap......

2018. júl. 18. 14:53
 7/15 peca1000 ***** válasza:
100%

Engedd neki bátran!

Ahányszor csak akarja! :)

Ki kell használni a liberalizmus, és a feminizmus nyújtotta előnyöket :)

Viccet félretève, itt engedd meg neki, hogy fizessen, mert szeretné meghálálni azt, hogy eddig lovagiasan te fizettél.

Legközelebb is ajánld fel, hogy te fizetsz, vagy ha szabadkozik, akkor felesben.

Ha azt mondja majd egyszer, hogy mindent felesben, akkor már jártok :)

2018. júl. 18. 14:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"De sajnos a legtöbb ilyen csak arra való, hogy azt mutassa, neki nincs szüksége ilyrnekre, ő erős... de ha elfogadod, hogy akár felesben fizessen, akkor vége, elkönyvel "sóher lúzer aki még ennyit se áldozna rám"

Legalább ez egy jó szűrője a manipulatív idióta pitscháknak. Szvsz csak simán engedd, kérdező, ne forszírozd előtte hatvanszor (ha normális a nő, akkor ez elég sértő és idegesítő), ha pedig megsértődik rajta és kiderül, hogy csak játszmázott és tesztelt, akkor semmit nem vesztesz azzal, ha elkönyvel egy bunkónak és lelép, sőt, még neked tesz vele szívességet.

2018. júl. 18. 14:58
 9/15 A kérdező kommentje:
8. Teljesen igazad van, jó ötletet adtál, köszi, ment a zöld kéz :)
2018. júl. 18. 15:01
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

"De sajnos a legtöbb ilyen csak arra való, hogy azt mutassa, neki nincs szüksége ilyrnekre, ő erős... de ha elfogadod, hogy akár felesben fizessen, akkor vége, 2 elkönyvel "sóher lúzer aki még ennyit se áldozna rám".

Aha akkor most neked mi a jó? elnézést az offért, de már a ... tele van azzal, hogy bármit csinál egy nő, az csak gáz lehet.

2018. júl. 18. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!