Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek engedjem, hogy a nő is hívjon meg? Mi a véleményetek az ilyen nőkről?
Randizgatok egy nővel és nem akarta engedni hogy fizessek, hogy felesbe. Én mondtam hogy de én fizetek, esetleg majd máskor valamikor.
Most mondta, hogy holnap menjünk el egy jó étterembe, mert sok jót hallott róla, de előre leszögezte, hogy viszont most ő szeretne meghívni. Megnéztem az éttermet és elég drága árak vannak, kb. kétszer drágább a hely, ahova én vittem.
#10 ennyire nem megy a szövegértelmezés?
Nekem az a jó, ha őszinte, és nem sunnyog úgy, ahogy írtam, hogy felajánja, de ha elfogadod, akkor sóher lúzer vagy. Ennyi. Na lányok jöhet a piros kéz!
Bocsánat, most kapcsolódtam bele, akkor most mi a jó?
40/n
Mikor már randizgattunk és párom mindig meghívott előbb utóbb én is azon voltam, hogy néha viszonozzam. Nem mondom, hogy matematikailag számon tartottam a dolgot, de pl. ha délután elmentünk ebédelni és meghívott, és utána séta közben megláttunk egy fagyizót, vagy sörözőt én is felajánlottam, hogy ezúttal én fizetek.
(nem manipulatív játék volt ez a dolog, és nem kötöttem erőszakosan az ebet a karóhoz, de egyszerűen unfair-nek éreztem, hogy mindenhol ő fizet így kerestem az alkalmakat.)
Később mikor már komolyabb lett a dolog, és mondjuk valamilyen alkalomból (évforduló) közös választásra elmentünk egy drágább/ elegánsabb étterembe akkor ha úgy éreztem felezni illene (mert mondjuk közösen választottuk a helyet nem pedig meghívott), vagy előre vagy utólag adtam oda neki a részem. Tudtam, hogy nem akarom megalázni azzal, hogy a pincér előtt kezdek el "veszekedni" vele a számla fölött. (egy pénztárcát előcsapó "csakazértis fizetek mert emancipált nő vagyok műsorszám" szerintem kellemetlen egy lovagias férfi partnernek is) De ehhez nyilván már kell egy jó kommunikációs szint.
Meg mi pl. mindketten diákok voltunk hasonló anyagi keretekkel, így valahogy mindkettőnknek stimmelt ez a felállás.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!