Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit szólnátok ha egy ilyen srác oda menne hozzátok?
kepkezelo.com/viewer.php?file=w0nakkl7ewnbp705d141.jpg
23 éves vagyok és igen én vagyok a képen. Sajnos sokszor nem megyek oda nőkhöz holott nagyon szeretnék. Mi tévő legyek ,hogy ne maradjak ilyen tunya?
Próbálkozz be 10 lánynál és írd majd le az eredményt.
Értem én, hogy senkit se bántsunk és legyünk kedvesek, de tényleg muszáj ennyire irreális válaszokat írni? Volt olyan, hogy konkrétan modell férfit raktak ki vagy épp sportolót, ahol 10-ből 9 nő azt írta, hogy nem kéne neki. Most, egy teljesen átlagos srácnál mindenki azt írja, hogy jól néz ki?
Legyünk őszinték: Ha odamegy a kérdező 10 nőhöz, abból garantáltan 9 lekoptatja.
Szerintem egyáltalán nem vagy helyes, bocsi. De úgy tűnik, sokaknak tetszenél, az a lényeg.
22/L
Ezt még hányszor fogod megkérdezni, ember? Komolyan, minden második kérdésben a te fejed bukkan fel. Élvezed, hogy a nők itt nedvesednek miattad?
Amúgy a válaszok mutatják, hogy mennyire különböző és egyedi a nők ízlése. Aha, 80-90%-nak tetszik.
Helyes vagy!
Látom, már eltelt pár hónap a kiírás óta. Vetted a bátorságot és leszólítottál nőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!