Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit szólnátok ha egy ilyen srác oda menne hozzátok?

Figyelt kérdés

kepkezelo.com/viewer.php?file=w0nakkl7ewnbp705d141.jpg

23 éves vagyok és igen én vagyok a képen. Sajnos sokszor nem megyek oda nőkhöz holott nagyon szeretnék. Mi tévő legyek ,hogy ne maradjak ilyen tunya?

2019. jún. 6. 10:30
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
46%

Próbálkozz be 10 lánynál és írd majd le az eredményt.

Értem én, hogy senkit se bántsunk és legyünk kedvesek, de tényleg muszáj ennyire irreális válaszokat írni? Volt olyan, hogy konkrétan modell férfit raktak ki vagy épp sportolót, ahol 10-ből 9 nő azt írta, hogy nem kéne neki. Most, egy teljesen átlagos srácnál mindenki azt írja, hogy jól néz ki?

Legyünk őszinték: Ha odamegy a kérdező 10 nőhöz, abból garantáltan 9 lekoptatja.

2019. júl. 25. 15:04
 32/45 anonim ***** válasza:
Még mindig ez a problémád??? Miért nem mentél már oda a nőkhöz?
2019. júl. 25. 19:07
 33/45 anonim ***** válasza:
A külsőddel semmi baj nincs, a belsődet kell fejlesztened. Egyébként emlékszem korábbi kérdésedre ahol before képet is felraktál, és iszonyú sokat jelent hogy megváltál a hosszú hajtól és a kecskeszakáll-szerűségről. Úgy ne legyél tunya, hogy mersz kezdeményezni.
2019. aug. 3. 19:10
 34/45 anonim ***** válasza:
Nagyon szexi vagy. Ne maradjál ilyen tunya, kérlek.
2019. aug. 3. 20:23
 35/45 anonim ***** válasza:
55%
Helyes srác vagy, biztos beszélgetnék veled. De a belső nagyon sokat nyom a latba. Az önbizalom, mint olyan ad egy pluszt az embernek. Mikor erő és magabiztosság sugárzik egy férfiból, na az több , mint szexi. 😁 21/L
2019. nov. 14. 20:02
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem vagy helyes, bocsi. De úgy tűnik, sokaknak tetszenél, az a lényeg.

22/L

2019. nov. 14. 23:10
 37/45 anonim ***** válasza:
78%

Ezt még hányszor fogod megkérdezni, ember? Komolyan, minden második kérdésben a te fejed bukkan fel. Élvezed, hogy a nők itt nedvesednek miattad?

Amúgy a válaszok mutatják, hogy mennyire különböző és egyedi a nők ízlése. Aha, 80-90%-nak tetszik.

2019. nov. 15. 01:27
 38/45 anonim ***** válasza:
81%

Helyes vagy!

Látom, már eltelt pár hónap a kiírás óta. Vetted a bátorságot és leszólítottál nőket?

2019. nov. 29. 22:57
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Furák számomra az itteni válaszok, szerintem a többség csak kedves akar lenni, mert én fixen elküldenélek, ha odajönnél hozzám. Pedig nincs az egekben a mérce. Mondjuk lehet egy csúnyácskább lánynak tetszenél és azért írják ezt, de ne nagyon keltsetek benne reméyt, hiszen látjátok, hogy hónapok óta itt szenved a gyakorin.
2019. dec. 13. 12:16
 40/45 A kérdező kommentje:
Nem szenvedek itt kedves utolsó. Csupán érdekel újabb és újabb emberek véleménye. Semmi problémám az ismerkedéssel .
2019. dec. 13. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!