Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit szólnátok ha egy ilyen srác oda menne hozzátok?
kepkezelo.com/viewer.php?file=w0nakkl7ewnbp705d141.jpg
23 éves vagyok és igen én vagyok a képen. Sajnos sokszor nem megyek oda nőkhöz holott nagyon szeretnék. Mi tévő legyek ,hogy ne maradjak ilyen tunya?
Jó kis pasi vagy. A jó pasik is ugyanúgy izgulnak és félnek a kezdeményezéskor. Ez teljesen normális. Nézz utána a testbeszéd jeleinek,hogy viselkedik egy nő, ha tetszel neki. Lassan igazgaztja a haját, beharapja a száját, hozzáér, szemérmesen lesüti a szemét, elpirul stb. Figyeld ezeket és általában nem nyúlsz mellé. Ha elutasít sincs semmi, talász 100 másikat.
Majd belejössz.
Off: sok ilyen kerdes van, de meg egyiknel sem lattam csatolt fotot.
On: mivel ezt megtetted, annyira nem is vagy rossz helyzetben. Vagy pedig, ha feltel megtenni, akkor bator vagy.
Odadobnám a táskámat és sikitva elszaladnék.
Látszik a fejeden hogy aberrált elmebeteg vagy.
Tipikus szex/gyilkos fej, csendes örült, amilyeneket a hirekbe szoktak mutogatni, és akire a szomszéd azt mondja , rendes gyerek volt, mindig előre köszönt, közbe a hütőbe meg ott figyel a feldarabolt hulla...
Full szar a gyerek! Nem azzal segítetek neki hogy álszent módon dicséritek miközben valójában rohadtul nem kell a csajoknak! Ennyi ostobát! De végre valaki írt hogy kezdj magaddal valamit! Haj, öltözék, sok edzés hogy férfiasodjon és helyesedjen az arcod, sok csajozás hogy a nézésed és a kisugárzásod is tetszetős legyen, ne ilyen pszichopatás!
Remélem dolgozol, kocsid van(mindegy hogy milyen) és el tudod vinni a csajt egyszerűbb programokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!