Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit szólnátok ha egy ilyen srác oda menne hozzátok?

Figyelt kérdés

kepkezelo.com/viewer.php?file=w0nakkl7ewnbp705d141.jpg

23 éves vagyok és igen én vagyok a képen. Sajnos sokszor nem megyek oda nőkhöz holott nagyon szeretnék. Mi tévő legyek ,hogy ne maradjak ilyen tunya?

2019. jún. 6. 10:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
63%

Jó kis pasi vagy. A jó pasik is ugyanúgy izgulnak és félnek a kezdeményezéskor. Ez teljesen normális. Nézz utána a testbeszéd jeleinek,hogy viselkedik egy nő, ha tetszel neki. Lassan igazgaztja a haját, beharapja a száját, hozzáér, szemérmesen lesüti a szemét, elpirul stb. Figyeld ezeket és általában nem nyúlsz mellé. Ha elutasít sincs semmi, talász 100 másikat.

Majd belejössz.

2019. jún. 16. 10:43
 22/45 anonim ***** válasza:
57%

Off: sok ilyen kerdes van, de meg egyiknel sem lattam csatolt fotot.

On: mivel ezt megtetted, annyira nem is vagy rossz helyzetben. Vagy pedig, ha feltel megtenni, akkor bator vagy.

2019. jún. 16. 10:59
 23/45 anonim ***** válasza:
77%
Még mindig ez a gondod? Nálad ezerszer csúnyábbakat is láttam már nővel!
2019. jún. 23. 12:27
 24/45 anonim ***** válasza:
34%

Odadobnám a táskámat és sikitva elszaladnék.

Látszik a fejeden hogy aberrált elmebeteg vagy.

Tipikus szex/gyilkos fej, csendes örült, amilyeneket a hirekbe szoktak mutogatni, és akire a szomszéd azt mondja , rendes gyerek volt, mindig előre köszönt, közbe a hütőbe meg ott figyel a feldarabolt hulla...

2019. jún. 23. 13:16
 25/45 anonim ***** válasza:
76%
Nahát akkor azt hiszem én is túl magasra tettem a lécet magamnak ha a csajoknál ez a forma már tetszetős. Hajrá, több önbizalom.
2019. jún. 23. 13:42
 26/45 anonim ***** válasza:
60%
Mosolyogni kéne, mert így nagyon para fotó. :D Én nem talallak helyesnek, de rossznak se. Átlagos, valamivel átlag feletti vagy. Innentől már a viselkedésen múlna, hogy akarnék-e tőled valamit. Ha bejönnél belsőre, beléd tudnék habarodni. De most így csak fotóra helyesnek azért nem tudlak nevezni, és ijesztő is vagy így mosolytalanul, de lehet, hogy csak én vagyok túl gyáva, és nem te vagy az ijesztő. 23/N
2019. jún. 30. 15:33
 27/45 anonim ***** válasza:
85%
Ezerszer rondább vagyok, és voltak a barátnőim. Mondjuk így direktben csak egy nőhöz mentem oda, ő is valami ázsiai volt és eljátszotta, hogy nem tud angolul.
2019. júl. 8. 09:30
 28/45 anonim ***** válasza:
Nekem nôies arcod van ùgy tûnik, másik haj és öltözet segítene lehet 21 N
2019. júl. 17. 15:27
 29/45 anonim ***** válasza:
70%

Full szar a gyerek! Nem azzal segítetek neki hogy álszent módon dicséritek miközben valójában rohadtul nem kell a csajoknak! Ennyi ostobát! De végre valaki írt hogy kezdj magaddal valamit! Haj, öltözék, sok edzés hogy férfiasodjon és helyesedjen az arcod, sok csajozás hogy a nézésed és a kisugárzásod is tetszetős legyen, ne ilyen pszichopatás!

Remélem dolgozol, kocsid van(mindegy hogy milyen) és el tudod vinni a csajt egyszerűbb programokra...

2019. júl. 25. 12:23
 30/45 anonim ***** válasza:
Ha mosolyognál az sokat segítene.:)
2019. júl. 25. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!