Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit szólnátok ha egy ilyen srác oda menne hozzátok?

Figyelt kérdés

kepkezelo.com/viewer.php?file=w0nakkl7ewnbp705d141.jpg

23 éves vagyok és igen én vagyok a képen. Sajnos sokszor nem megyek oda nőkhöz holott nagyon szeretnék. Mi tévő legyek ,hogy ne maradjak ilyen tunya?

2019. jún. 6. 10:30
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
37%

Nincs veled semmi baj, jól nézel ki.

Mi tart vissza?

2019. jún. 6. 10:37
 2/45 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kicsit előítéletesen állok a dolgokhoz de attól tartok hogy a másik fél vagy felek részéről túl nagy lenne az elvárás.Meg úgy alapvetően a visszautasítástól félek
2019. jún. 6. 10:45
 3/45 anonim ***** válasza:
77%
Biztos nem a fejeddel van baj helyes vagy. A gorcsosseg meg szorongas lehet a gond. Nalad kevesbe helyes pasik akik lazak es dumasak siman fuznek csajokat pl fesztivalokon.
2019. jún. 6. 10:48
 4/45 anonim ***** válasza:
69%
Semmi baj sincs veled.
2019. jún. 6. 10:49
 5/45 anonim ***** válasza:
77%
Csak picit kevesebb fotnite és menni fog. A gyilkos tekintett nem kell , nyugodj meg. :D
2019. jún. 6. 11:04
 6/45 anonim ***** válasza:
87%
fortnite*
2019. jún. 6. 11:05
 7/45 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen rendben vagy, nem értem mi a problémád magaddal. Egy kis magabiztosság kellene, és az, hogy megértsd, lesz visszautasítás,de az nem a világ vége! :)
2019. jún. 6. 11:08
 8/45 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

A tobbiek is elmondtak, abszolut semmi problema nincs a kulsoddel.

(jo, nyilvan, ha nem kialvatlanul fotozod magad, nem lenne karikas a szemed).

Helyes/jokepu srac vagy.

Ha korodbeli lennek es odajonnel (abszolut csak a kulsot nezem most, viselkedes stb nyilvan nem lehet megitelni) siman beszelgetnek/ismerkednek veled.

Szoval, haa kulsod miatt vannak komplexusaid, feleslegesen aggodsz :)

29n

2019. jún. 6. 11:16
 9/45 A kérdező kommentje:

Nem fortniteozok és ideges sem vagyok 😉

Egyébként meg azért érdekes ez az egész félelem mert gyakorlatilag akárhányszor szóba elegyedek valakivel nincs semmi probléma a kb. mindenről el tudok beszélgetni és még zavarban sem vagyok. Sőt többször meg is jegyezték hogy jó beszélgetőpartner vagyok. Úgy alapból azt érzem hogy a legnagyobb gond azzal van hogy kicsit ki kell lépjek a komfortzónámból és elindulni. De ha már beszélgetek valakivel akkor nincs semmi probléma. Tehát azt mondjátok hogy a nők nagy része pozitívan venné ha oda mennék? Sokaknak akár tetszhetek is?

2019. jún. 6. 11:19
 10/45 anonim ***** válasza:
80%

Noha nem vagyok meleg, de esztétikailag nézve egyáltalán nem vagy csúnya. És nem is durva a tekintetet, sokkal kellemesebb mint a én sokszor gyilkos börtönrabra emlékeztető tekintetem. :D

Amikor odamész nőkhöz jusson eszedbe mint mondana Ady:

Csak akkor születtek nagy dolgok,

Ha bátrak voltak, akik mertek

S ha százszor tudtak bátrak lenni,

Százszor bátrak és viharvertek.

Mellesleg meg fogd fel úgy, hogy a visszautasítással csak nyersz. Ugyanis attól megerősödsz. Nietzsche mondta, hogy ami nem öl meg az csak megerősít. Tehát kettő lehetőség van: összejössz egy csajjal vagy megerősödsz. Így tulajdonképpen nincs mitől félni, mert csak nyerni valód van. :)

2019. jún. 6. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!