Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit szólnátok ha egy ilyen srác oda menne hozzátok?
kepkezelo.com/viewer.php?file=w0nakkl7ewnbp705d141.jpg
23 éves vagyok és igen én vagyok a képen. Sajnos sokszor nem megyek oda nőkhöz holott nagyon szeretnék. Mi tévő legyek ,hogy ne maradjak ilyen tunya?
Nincs veled semmi baj, jól nézel ki.
Mi tart vissza?
Szia!
A tobbiek is elmondtak, abszolut semmi problema nincs a kulsoddel.
(jo, nyilvan, ha nem kialvatlanul fotozod magad, nem lenne karikas a szemed).
Helyes/jokepu srac vagy.
Ha korodbeli lennek es odajonnel (abszolut csak a kulsot nezem most, viselkedes stb nyilvan nem lehet megitelni) siman beszelgetnek/ismerkednek veled.
Szoval, haa kulsod miatt vannak komplexusaid, feleslegesen aggodsz :)
29n
Nem fortniteozok és ideges sem vagyok 😉
Egyébként meg azért érdekes ez az egész félelem mert gyakorlatilag akárhányszor szóba elegyedek valakivel nincs semmi probléma a kb. mindenről el tudok beszélgetni és még zavarban sem vagyok. Sőt többször meg is jegyezték hogy jó beszélgetőpartner vagyok. Úgy alapból azt érzem hogy a legnagyobb gond azzal van hogy kicsit ki kell lépjek a komfortzónámból és elindulni. De ha már beszélgetek valakivel akkor nincs semmi probléma. Tehát azt mondjátok hogy a nők nagy része pozitívan venné ha oda mennék? Sokaknak akár tetszhetek is?
Noha nem vagyok meleg, de esztétikailag nézve egyáltalán nem vagy csúnya. És nem is durva a tekintetet, sokkal kellemesebb mint a én sokszor gyilkos börtönrabra emlékeztető tekintetem. :D
Amikor odamész nőkhöz jusson eszedbe mint mondana Ady:
Csak akkor születtek nagy dolgok,
Ha bátrak voltak, akik mertek
S ha százszor tudtak bátrak lenni,
Százszor bátrak és viharvertek.
Mellesleg meg fogd fel úgy, hogy a visszautasítással csak nyersz. Ugyanis attól megerősödsz. Nietzsche mondta, hogy ami nem öl meg az csak megerősít. Tehát kettő lehetőség van: összejössz egy csajjal vagy megerősödsz. Így tulajdonképpen nincs mitől félni, mert csak nyerni valód van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!