Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ha ezt írná nektek egy srác?
"Bár én csak egy voltam neked a sok közül, nekem te egyetlen voltál a néhány közül. Hiányozni fogsz."
Majd eltűnik, a családja se tud róla semmit.
Hát ez eltűnt!! Régóta vagytok kapcsolatban? Csak kerestetni kezdik. Barátok se tudnak róla??
az enyém is folyton öngyi-leveleket ír, kéthavonta, gondolhatod..
Elásná magát, mert éretlen, gyerekes dolog az érzelmi zsarolás és nálam rossz ajtón kopogtat, ha így akar megfogni.
Felőlem eltűnhet, ahová csak akar, nem vagyok érte felelős, szíve joga lelépni.
De azt írja a családja se tud róla! Mi van ha tényleg neki van keseredve..?
Másrészt én sem írnék ilyet PONT annak akit szeretek. Vagy ha igen marhára neki lehetek keseredve. De ez majd elmúlik ne izgulj. Reménykedj semmi baja általában a szájuk nagy, kevesen teszik is meg.. /1-es voltam/....
Mindenképp szakszerű segítség kéne neki.
érdekes azt álmodtam egy sötét erdőben keresek valakit éjjel, egy mező mellett...nincs ott erdő felétek? lehet becuccolt én azt tenném ha el akarnék vonulni..
Hát, éppen ülhet is Ötös, és malmozhat, de én biztos nem adnám fel van aki küzdene! :) Még ha falakba is ütközik..
Nem lennék nyugodt..magam miatt sem. Úgy olvastam a barátnője utólag tényleg sehol nem ír ilyet..:O..
szerintem Kérdező csak nyaral, jön a suli..elege lett már most. Rossz pénz nem vész el!!!
Mire számítasz? Min változtat 1 mondat? Semmin.
Nem tudom, honnan veszitek, hogy ezekkel el lehet érni bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!