Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok, ha egy srác már a második randin adna valami hülye becenevet?
Velem az történt a minap, hogy a második randinkon a srác úgy üdvözölt, hogy "Szia, tökmag" (alacsony vagyok, nyilván azért.) Mondtam neki, hogy nem jönnek be az ilyen becenevek, mert olyan érzés, mintha nem nőt látna bennem, hanem a kishúgát. A randi folyamán később pedig törpikének szólított. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez így második randira egy kicsit túlzás volt, hiszen alig ismerjük egymást és mondtam neki, hogy nem tetszenek az ilyen becenevek, mert olyan érzést kelt bennem, mintha gyerekként nézne rám... Nem akarom túlreagálni a dolgot, de őszintén szólva eléggé elment a kedvem a sráctól. Egyébként 20 éves vagyok, ő pedig 25.
Nektek mi a véleményetek erről a dologról?
" Mondtam neki, hogy nem jönnek be az ilyen becenevek,.."
Ennek ellenére ő folytatta csak azért is, és nem tartotta tiszteletben a kérésedet!
Ez gáz és meggondolandó, hogy egyáltalán van-e értelme folytatni.
Te szépen kértél tőle valamit, és ő ezt nem tartotta tiszteletben!
És ez csupán egy becenévről való kérés volt. Mi lesz később, ha nagyobbakban kéred tőle ugyanezt?
Arra már spec nem emlékeszem, hogy a párom hányadik randikor kezdett el becézni, de én nem viszolygok tőle. Viszont én nem becézem a páromat.
Itt szerintem nálad nem a becézésen van a hangsúly, hanem azon, hogy nem tartotta tiszteletben azt, amit kértél tőle. Ez szomorú.
Hajtsd el mint a magzatvizet, ha nem képes a kommunikációdból leszűrni, hogy neked az rossz!
Am mond meg neki mért hagyod ott ha ott hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!