Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit szólnátok ha egy ilyen srác oda menne hozzátok?
kepkezelo.com/viewer.php?file=w0nakkl7ewnbp705d141.jpg
23 éves vagyok és igen én vagyok a képen. Sajnos sokszor nem megyek oda nőkhöz holott nagyon szeretnék. Mi tévő legyek ,hogy ne maradjak ilyen tunya?
Teljesen szimpatikusnak tunsz a kép alapján, jól nézel ki.
Nem értem mi lehet a probléma. :)
Engem is helyesnek mondanak sőt értelmesnek is mondtak, meg értékesnek. Szerény vagyok pedig minden okom meglenne rá hogy ne legyek. Ha azt mondják ne légy görcsös attól nem lesz az embernek barátnője, nem lesz annyival könnyebb egyáltalán. Azért kell lazának lenni hogy oda tudj menni egyáltalán. Ha picit zavarban van az ember, sztem egy rendes lány pont nem azzal foglalkozik hanem a többivel. Ugyanebben a helyzetben vagyok mint te. Egyszerűen társadalmi probléma hogy nem megszokktt ha az ember csak úgy odamegy egy lányhoz normálisan beszélgetni. Velem sincs probléma de mégis az az ember érzése hogy átnéznek rajtad, nagyon nagy önismerettel és stabil önértékeléssel kell rendelkezni hogy ezzel ne foglalkozzon az ember. Egyszerűen nem ad szinte senki visszajelzést hogy jó vagy így vagy sem szóval erre nem szabad várni.
Én is félek odamenni pedig tudnék miről beszélgetni, hobbijaim vannak stb. Valami programot kell kitalálnod ahol oda tudsz menni. Nehéz dió tudom, én épp azon gondolkozom hogy a társadalmi szokás ellenére odamegyek majd csakúgy. Aztán ha kiderül hogy rendes srác vagyok majd talán értékelik a leszólítást. Bár fura az a lány aki nem tudja értékelni ha egy normális srác érdeklődik iránta.
Az a baj hogy látszik hogy pszihopata vagy.
Csak még nem váltál Ted Bundy-vá.
Ha normális lennél, ilyen külsővel bőven csajoznál.
Tehát nem kivül, hanem belül van a hiba.
Semmi gond nincs veled, ha kicsit idősebb lennél (vagy én fiatalabb... 😀), akkor lecsapnék rád.
Nem kell a leszólításnak nagy feneket keríteni. Mi történhet? Vagy igent mond, vagy nemet. Ha igent mond, akkor nyertél, ha nem, akkor meg megrántod a vállad, nincs szégyen, mert egy idegen mondott nemet. "Következő!".
Attól függ hogy jön oda:)
Szimpatikus vagy, és ha nem valami sz@@ csajozós szöveggel vagy hebegve habogva bátortalanul közeledsz akkor szivesen beszélgetnék veled...
Menj csak oda egyébként nyugodtan! Nem mész oda, mert nincs tapasztalatod, bátorságod, mert nem mész oda....ez egy ördögi kör. Abból tanulsz és fejlődsz ha azt is látod mi nem jön be.
Egyébként a nők nem valami misztikus megfejthetetlen lények, mi is emberek vagyunk, örülünk egy kis kedvességnek, humornak, jó társaságnak, szóval nem kell semmit túltolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!