Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti összejönnétek olyan férfival akinek a legszörnyűbb rémálma, hogy mamahoteles lesz?
Most magamról beszélek :)
Tegyük fel, hogy csak a következőkben leírtak alapján kell döntsetek, hogy esélyt adtok-e nekem az ismerkedésre vagy sem.
Először is: NEM TROLL KÉRDÉS!
HOSSZÚ, DE CSERÉBE TARTALMAS LESZ, EZT GARANTÁLOM :)
Tehát tudni kell rólam, hogy alapvetően nem vagyok félős típus. Tehát az olyan dolgoktól mint éjszaka sétálni a nyóckerben, gyanús helyekre egyedül bemenni, a haláltól, temetőktől és egyéb apróságoktól nem félek.
De van egy olyasvalami amitől szinte már-már patologikus mértékben rettegek. Ami a legeslegszörnyűbb rémálmom. Az pedig az, hogy mamahoteles leszek.
Ettől annyira félek, hogy még a haláltól vagy attól, hogy elutazok Dél-Amerikába és elrabolnak is sokkal kevésbé félek. És mivel a halál számomra reálisabb opció mint mamahotelessé válni, ezért ha egy kicsit is felmerül a gyanúja, hogy mamahoteles leszek, akkor egyből elmegyek katonának Afganisztánba a legdurvább különleges osztagba, hogy addig se kelljen otthon legyek (erre már meg is tettem a szükséges előintézkedéseket). De ha ne adj'Isten nem lehetek katona valami miatt, akkor még mindig inkább hajléktalan leszek az utcán (végeztem böjtölési kúrákat, hogy szokjam az éhezést). De mivel manapság Magyarországon nem nagyon kedvelik a hatóságok a hajléktalanságot és tényleg csak a mamahotelség maradt opcióul, akkor szeppukut fogok elkövetni. Azért, mert mivel a mamahoteleseket a nők lenézik és gyenge lúzer férfiként tekintenek rájuk, ezért ezt a rendkívül fájdalmas és férfias szamuráji öngyilkossági formát választanám, hogy lássák a nők, hogy én nem voltam egy gyenge kis lúzer pasi és igenis férfiként vetettem véget az életemnek.
De nagyon remélem idáig azért nem kell eljutnom. Bőven lesz szerintem más terv is a fentieken kívül is.
A mamahotelességtől egyébként annyira rettegek, hogy az utóbbi években a rémálmaimban ez szokott visszatérő elem lenni.
Alapvetően nagyon ritkán szoktak rémálmaim lenni (másnak persze az álmaim azok lennének). Kiskoromban, óvódás koromban és kisiskolás koromban a rémálmaimban brutális gyilkosságok szerepeltek, egyszer pl olyat álmodtam, hogy egy kannibál texasi láncfűrésszel kettévágta édesapámat - szóval kb hasonlók voltak. De egy idő után már nem féltem ettől, mert már kiskoromban szembeszálltam ezen félelmeimmel, így mostmár akármilyen brutális gyilkosságról álmodok, nem félek.
Aztán általános iskolában és középsikolában a rémálmaimban már más volt. Szinte mindig az, hogy belefulladok a Tiszába. Gyakori volt, hogy megyek autóval, beleesek a Tiszába nem tudok kijönni, de az autó merül és a víz közben jön és jön. Pl egyszer azt álmodtam, hogy az egész országban kiöntött a Tisza és gondolákon lehetett csak utazni, de amikor a töltésen utaztunk az atlétika tanárommal, akkor a Tisza feljebb jött és elöntött minket és beszorultunk az autóba és én meg üvölteni kezdtem, mert nem tudtam kijönni és éreztem, hogy meg fogok fulladni.
De azóta ennek a félelmemnek is hadat üzentem. Légzőgyakorlatokat kezdtem végezni és jéghideg vízzel kezdtem zuhanyozni, így már nem félek ettől sem. Mát vagy öt éve nem is volt ilyen rémálmom.
Az utóbbi kb három-négy évben a rémálmom az, hogy mamahoteles leszek.
Egyszer olyan álmom volt, hogy tudok repülni (ilyen mondjuk sokszor szokott lenni) és ki akarok repülni az otthoni lakásból. De nem tudok, mert falakba ütközök. Repülök felfelé kétségbeesetten, de mindenütt csak falakba ütköztem. Eközben a szüleim megindultak abba a szobába ahol én voltam (valami miatt nagyon féltem tőlük) én pedig kétségbe voltam esve, mert tudtam, hogy nem tudok elmenekülni vagyis elrepülni innen. Ekkor gyorsan kerestem valamit a földről, elővettem egy rozsdás körömreszelőt (vagy zsilettpengét, már nem emlékszem) és azzal felvágtam az ereim. Az álom úgy fejeződött, hogy a földön keküdtem a saját véremben elvérezve, mert annyira féltem a szüleimtől, hogy inkább megöltem magam.
A napokban pl olyat álmodtam, hogy földből kinyúló zöld polipcsápok élve széttépnek és megsznek egy életéért üvöltő embert a szemem láttára közvetlenül előttem. Ez nem volt számomra rémálom.
Ma meg olyat álmodtam, hogy a Déli-sarkon csónakáztam két öregemberrel és én beleugrottam a jégtáblák közé a nulla fok körüli vízbe és elmerültem. Ez sem hatott meg. De erre azért volt szükségem mert korábban hazakerültem véglegesen és anyám kiabált rám. Na ez már szörnyű volt. Annyira rossz volt, hogy inkább az antarktiszi fagyhalált választottam.
A valóságban is olyan ritkán megyek haza amennyire csak lehet. Van, hogy hónapokig nem is megyek haza, de akkor is csak azért, mert már nagyon kérik, hogy lássanak pár napra.
Jelenleg sajnos még nincs saját ingatlanom/lakásom. Amikor meglátom mennyibe kerülnek itt Budapesten akkor tudom, hogy baromi nagy harc áll még előttem. Bármi áron küzdeni fogok azért, hogy ne kerüljek vissza, hogy ne legyek mamahoteles. Semmitől nem riadok meg, hogy ezt elkerüljem. Ha kell elmenni lövésznek Szomáliába, mert csak ezzel kerülhetem el a mamahotelséget, akkor gondolkodás nélkül elmegyek Szomáliába és már aznap csomagolnék is.
Mi a véleményetek rólam nők? Egy olyan pasival, akiről a fentieket tudjátok összejönnétek?
22/F (kollégista)
20 eves vagyok, lany (vagy no, most tekintsunk el ettol a mikortol no valaki kerdestol pls)
Hat mit ne mondjak. En se vagyok valami kis csendes, mert kb lyukat tudok beszelni az ember hasaba, barmi fele el tudok kanyarodni egy adott temabol, es rekorder vagyok az egyhuzamba pofazasba, de aranyapam, megallapithazom, hat te aztan nem vagy semmi.
Van fantaziad az biztos, es elegge osszetett szemelyiseged lehet, es erdekes, hogy a fent megfogalmazottak alapjan nem felsz a nagyobb hordereju dolgoktol, de az otthonmaradastol mar igen. Minden embernek vannak fura dolgai, neked ez a felelmed az. Kinek mi. Viszont szerintem tulparazod a dolgot. Meg a harakiris dolog picit eros. Nem ertem, mi gaz lehet abban, hogy x ideig a szuleid gondoskodnak rolad meg nagykorusagod utan is par evig, amig talpra nem allsz. Ertem en, hogy benzin, csak na, aki normalisabb felfogasu no es nem egy dilettans proli, siman megerti, hogy nem minden szulo tudott/tud a gyerekenek kulon lakast biztositani mar 18 eves korara, vagy segiteni neki kulon albit fenntartani, mert nem olyan az anyagi hatter. Az mas kerdes, hogy vannak kifejezetten olyan faszik, akik meg 40 eves korukban is az anyjuk csocsein lognak ES nem akarnak elmenni. Ha nincs az akarat a masikba az elmenetelre es ugy van otthon anyukanal, akkor biztos, hogy nem kezdenek az illetovel. Nekem nem kell mami pici fia.
Számomra mama pici fiának lenni az egyik lehető legmegalázóbb dolog a világon. Képtelen leszek feldolgozni majd hogyha majd látom az undort a nők szemében ha rám néznek majd miután megtudják, hogy egy mamahoteles anyucipicifia vagyok. Ezzel az egész férfiasságom és vele együtt a teljes egzisztenciális létezésem dől a totális megsemmisülésbe.
Elso vagyok
Ertheto, hogy egy ferfinek azt a kepet kell mutatnia, hogy o az eros fel, neki kell helytallni, kitartani, peldat mutatni. Amolyan dominancia es onallosag is jar azzal a sajat eleted nezve, ha egyedul elsz.
Hat ha neked az egzisztenciadat ez serti, megpedig ennyire, ne olyan korokbe mozogjal, ami a mi korosztalyunk, illetve csunyan hangzik, de kozeposztalybeli embereket keressel; kisse bicskanyitogato, hogy ezt leirom, de ha tetszik, ha nem, kimondatlanul mindenki erzi a penzbeli kulonbseg miatt az also-felsobbrendusegi viszony jelenletet. Ugy vettem eszre, hogy a munkahelyemen teljesen kb egy anyagi hatterbol jovoek vagyunk a tolem meg tiz evvel idosebbel is, es pont egyik nap ez volt a temank. Az egyik lany (23) szolalt meg folenyesen, hogy neki a szulok mindent megteremtettek es nem lenne kepes olyan ferfivel osszejonni, aki otthon el es nem a sajat laban all, vagy ha a csajhoz kene koltoznie a sracnak. Nem nagykepu a lany, tunderi, de valamennyire erezheto, hogy az anyagi hattere miatt teljesen mas a latasmodja emiatt. O neki szemely szerint. Masnak lehet, hogy mas, nem altalanositok.
Btw ne edd magad ezek miatt, rengeteg az ilyen beszologatos itt gyk-n.:D engem meg szepen lepontoztak. Dobj inkabb egy privit.
Ezek meg majd megsargulnak egyszer.
Amikor a nok azt mondjak, hogy nem a kulsot nezik meg a penzt, hanem a ferfit keresik, akkor neked az ugrik be, hogy a kigyurt bankarfiu szivarozgat a verd$janak dolve. Nem, rossz az ertekitelet.
A ferfi tobb ennel. Es sosem az aktualis allapot szamit, hanem a jovo. (legalabbis, ha normalis not keresel)
Tehat az ferfi, aki lehajtott fejjel halad a celja fele. Hiaba az orokolt vagyon, ha o ahhoz nem tud hozzatenni. Az lesz a nyero, aki hajt, dolgozik, ujabb es ujabb celokat tuz ki. Barkibol lehet ferfi, egy katonabol pont ugy, mint egy orvosbol, vagy egy buszsofforbol. De ahhoz tenni kell es ugy viselkedni.
Ez a ferfi lesz az, aki kesobb sok penzt keres, nem picsog ha megvagja az ujjat egy kessel, es odateszi magat egy parkapcsolatban, a csaladjat tiszteli, gyerekeit neveli. Tehat amikor azt mondja egy no, hogy neki ferfi kell, akkor erre gondol. A "ferfi" meglete, mar onmagaban siker a garanciara, o biztositja a jovot.
Nalad nem a mamahotel a fo problema, hanem a celtalansag. Hiaba lenne sajat lakasod, ugyanugy nem mennel vele semmire. Igazabol ott kezdodik, hogy miert gondolod ferfinak magad? Mert az y kromoszama, meg az, hogy elfujtad a langot 18-as szamgyertyan meg senkibol nem csinalt ferfit. Az sem, hogy buszmegalloban zaklatnak egy not kretenebbnel kretenebb kerdesekkel. Teljes felreertelmezese megy a kapcsolatteremtesnek.
43F
Ennek nem tudom miköze van a kérdéshez. De komolyan nem tudok rájönni :D
Most az, hogy az a célom, hogy ne legyek mamahoteles az azt jelenti, hogy céltalan férfi vagyok? Vagy mit akarsz ezzel mondani?
Ráadásul te nem is nő vagy.
Leirtal egy fel oldalnyi suketelest, hogy valaki jojjon ossze veled. Azt probaltam jelezni, hogy ez keves lesz. Azt hittem megkoszonod, hogy eloszlattam a mamahoteles remalmodat.
43F
Akkor legközelebb majd többet írok :)
Mellesleg meg a mamahotelesség igenis nagy hátrány. Elég csak visszaolvasni az itteni kérdéseket meg válaszokat is amiket nők írtak. A „mamahoteles” szót mint valamilyen undorítóan ocsmány szitokszóként használják.
Volt egy olyan kérdés (direkt nem fogom belinkelni) ahol a kérdést kiíró nő olyan stílusban írt egy mamahoteles pasiról, hogy én még egy hányásban fetrengő kutyáról nem írnék olyan stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!