Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek egy légiutas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy légiutas kisérővel?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy leányzóval és nagyon szimpatikus is , viszont a probléma az, hogy én az előbb említett munkakörben dolgozom, ezért nem túlzottan vagyok olyan sokat itthon, hogyan vélelkedtek erről? Nagyon-nagyon jól kijövünk és látom rajta azokat a jeleket amikkel egyszer-egyszer odaszurogat, hogy látja bennem a férfit, de vajon ez akadály?
2019. máj. 9. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Ezt nem nekünk kell megmondani, ezt nektek kell tudni, ha nem zavarja őt ez, akkor miért ne?
2019. máj. 9. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Nézd, szerintem azzal nem mész semmire, ha én azt mondom, hogy nekem nem akadály, mert nekem sokkal több térre van szükségem, mint egy normális embernek, ezért marha jól bírom a távolságot. De ha a lány nem így van vele, hanem ragaszkodóbb típus (mint a legtöbb ember), akkor zavarni fogja. A legtisztább, ha megpróbálod és minden ki fog derülni, vesztenivalód nincs.
2019. máj. 10. 11:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Dehogynem :) kivancsi vagyok, hogy masok hogyan allnanak ehhez a dologhoz hozza , belemernetek e vagni, vagy alapbol ockodnatok e a dologtol mert kevesszer lenne a potencionalis parotok otthon, ezaltal keveset talalkoztok, az embernek vannak szuksegletei amibe belelatnatok olyant hogy megcsalna e vagy barmi velemenyre kivancsi vagyok :)
2019. máj. 11. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Engem őszintén szólva zavarna. Egyrészt mert igénylem a társaságot és a fizikai kapcsolatot, másrészt mert valami miatt ez a telefon/skype/stb... dolog sosem működött nekem. Persze ezen lehet dolgozni, és ha én magam lennék hasonló szituációban talán mást mondanék, de így látatlanban ez a benyomásom.
2019. máj. 11. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem bírnék elviselni ennyi külön töltött időt, szükségem van a rendszeres fizikai közelségre (ezalatt nem a szexet értem). Szerintem nem vágnék bele, de vannak, akiknél működik (egy barátnőm évekig volt olyan távkapcsolatban, ahol félévente látták egymást pár napra), úgyhogy sok sikert ! :)
2019. máj. 24. 02:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vágsz bele, a büdös életbe nem fogod megtudni.
2019. máj. 24. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy vak hullaszállítóval szeretnék összejönni. :))
2019. máj. 25. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!