Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfival aki tíz évet ült nemi erőszakért de már nagyon megbánta tettét?
A megbánás és a hajlam két különböző dolog.
Megbánni megbánta, hiszen ült miatta tíz évet, de én úgy gondolom, egy ember személyiségén csiszolni lehet ugyan, de változni nem fog.
:D Jó vicc.
Persze, minden vágyam, hogy a gyerekemnek ilyen apja legyen.
A nemi erőszak büntetése maximum 8 év. 10 év a minősített eset, annak is a maximuma: 12 év alattit, vagy nevelésére bízott kiskorút erőszakolt meg.
Ment a 11 éves, meglátta, és brutálisan megerőszakolta, például. Nem mentség, hogy megbánta. Az ilyen ember beteg, és felesleges is kiengedni.
10 év börtön azon is nyomot hagyna, aki ártatlanul ül. Ott bent nem lehet puhánynak lenni.
Eleve azzal se egyébként, aki egy percet is ült. Nem mondom, hogy sznob vagyok, de nekem ciki lenne az ismerősök előtt felvállalni. Egyébként nem nagy küzdelem olyat találni, aki nem ült, tehát semmi se indokolja.
Amúgy ha csak úgy elkap az utcán valakit, mert megtetszett, és 10 éve nem volt nővel, akkor az ilyen 99%, hogy első randin...hogy is mondjam...Nem lesz úriember nyilvános helyen sem.
Igazából egy ok nem jut eszembe, miért lenne érdemes esélyt adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!