Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek 3 műszakban dolgozó nővel? Vagy túl macerás lenne a találkozás, és bele sem kezdenétek?
Azt hiszem mindkét fél részéről nagy rugalmasságot kíván egy ilyen párkapcsolat, a kérdés hogy ezt mennyien vállalják be. A három műszak nálam a szokásosat jelenti, hogy hétfőtől péntekig, heti váltásban vagy 6-14ig, vagy 14-22ig, vagy 22-6ig. Tehát a hétvégék szabadok, bár az éjszakás héten szombat reggel ér véget a hét, és akkor délutánig alszom, ezt is bele kell kalkulálni.
Ha egy normál munkarendű férfit nézek aki 8-4ig vagy 5ig dolgozik, akkor elég nehéz megoldani a hétközbeni rendszeres találkozást. Délelőttös héten tudunk találkozni miután ő végez, viszont én este fél 9 kor már ágyban kell hogy legyek, a hajnali kelés miatt. Délutános héten egyáltalán nem tudunk találkozni, ő reggel dolgozik, mire én este végzek pedig már ő készül lefekvéshez. Éjjeles héten tudunk találkozni miután végzett a munkahelyén, de csak azzal a korlátozással, hogy nekem este 9 kor készülődni kell, majd lassan indulni dolgozni. Az együtt alvás valamennyire segít a helyzeten, hogy időt nyerjünk, de az sem tökéletes, hiszen pl nem várhatom el hogy keljen velem hajnali 4 kor, és induljon velem, miközben ő ráérne reggel fél 7 kor ébredni. Kulcsot meg egy kezdődő kapcsolatban nem osztogat az ember. Ti mit gondoltok erről az egészről?
Ennek így nincs értelme.
ÉN csak akkor kezdenék ilyen nővel, ha olyan a melóm, hogy bármikor ráérek.
Ne rágódj emiatt.
Szerintem nem kell minden nap talákozni egy kapcsolat elején elég hetente, ha meg összeköltöztök akkor már mindegy. Engem nem zavarna.
Legalább minden hétvégén tudtok találkozni. Kapcsolat elején rendben van később meg szerintem nem ezen fog múlni.
Nekem egy szabad hétvégém van havonta, szintén 3 műszakban.
Én meg 12 órázom, nappal-éjszaka váltásban, 3 nap munka, 3 nap pihenő, folyamatos munkarend. Van mikor a hétvégéim szabadok van mikor a hétköznap. Akkor én hogy randizzak? :D
Amúgy én is vtam olyan munkarendben mint Te, nagyon nem zavarna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!