Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért problémáznak ilyen kérdéseken, hogy mi lesz ha?
Mindig azt lehet olvasni, hogy 22-23 éves fiatal férfiak azon aggódnak, hogy mi lesz ha majd hamar elmennek, ha lesz barátnőjük. Meg mit kamuzzon majd neki, hogy miért nem volt eddig senkije stb.
Ezek a srácok tényleg elhiszik, hogy nekik még lesz valakijük?
Úgy tapasztalom, hogy aki ennyivel 20 felett is itt tart akkor ott nincs sok értelme ilyeneken agyalni feleslegesen.
Te is közéjük tartozhatsz ha ilyen kérdést vagy inkább csak vélemény nyilvánítás miatt írsz ki ilyet.
Vannak akinek jól esik a támogatás egy ismeretlentől, van aki tud és fog is változtatni, csak bíztatás kell nekik.
Hogy mégis ilyen helyzetben, vagy abban a kicsit rosszabb helyzetben, ha valakinek még egyáltalán nem volt senkije akkor mi az, ami miatt még tud reménykedni, vagy miben lehet bízni?
Mert ha van, akkor én is pozitívabb leszek.
Ide 95%-ban a luzer pasik járnak fel sírni. Kár hogy az eddig kiirt úgy 500 EZER kérdésből még nem jöttel erre rá.
Ez a topik egy virtuális siratófal Pistike lenyúlta a sütimet brűűhűűhűűű 5 éves szintvonallal. Férfi többlet, alfa / béta stb hülyeségekkel.
SEMMI KÖZE SINCS A VALÓSÁGHOZ !
Mert félelem alapú társadalomban élünk. Manapság már mindent a félelmen keresztül akarnak elérni az emberek. Nézz csak meg mik mennek a tévében a hírdókban: félned a kell a klímaváltozástól (miközben minket az egészből csak annyit érint, hogy kevesebb hó van), félned kell a gazdasági válságtól (de ettől függetlenül az okostelefon mindenki zsebében ott van), félned kell a repüléstől (miközben ez a legbiztonságosabb utazási forma), félned kell a terrorizmustól (miközben Európában több ember halt meg tavaly allergiában mint terrortámadásban), félned kell a járványoktól (világszerte párszázan haltak meg az ilyen nagy madárinfuenza meg egyebekbe) félned kell az élettől úgy en bloc.
És emiatt, mert ennyire nagy félelemben van tartva az emberiség ezért ma más szinte mindentől rettegnek az emberek.
De én amondó vagyok ezen lehet változtatni. Egyszerűen szembe kell szálni a félelmeinkkel. Pl én nagyon féltem a hideg víztől. De másfél éve elkezdtem jéghideg vízzel tusolni, hogy szembeszálljak a félelmemmel. Most meg már nem félek a hideg víztől és jobban bírom a hideget mint a környezetemben mások.
Nem kell félni ennyi. Inkább hadat kell üzenni a félelemnek.
Féltem én is attól, hogy hamar elélvezek majd. De amikor szexeltem (eddig életemben kétszer) akkor nemhogy hamar elmentem, de ponthogy az ellenkezője volt a gond. Amikor a partnerem már rég kérte, hogy élvezzek el, még akkor is bírtam tartani. Tehát ponthogy a kései magömlésem volt a probléma :D
Sokáig nem volt nő az életemben, aztán 25-26 évesen elkezdtem vele foglalkozni.
Most 31 vagyok, van feleségem, gyermeket várunk.
Szerintem rohadtul átlagos időben összejöttek a dolgok, csak nem picsogni kell... (persze hátrányba van ilyenkor az ember, de nem leküzdhetetlenben)
Tehát összefoglalva:
-ha már nem reménykedek, akkor "picsogok" (de nyakon vágnék amúgy mindenkit, aki ezt a szót leírja :) )
-ha reménykedek, akkor hülye vagyok.
Döntsük már el, mit csináljak.
Na hát én nem hiszek már benne. Eddig nem kellettem senkinek, majd pont ezután fogok...
Mindenkinek volt már 21 éves korára aki rendben van. Mielőtt jönne, hogy tegyem magam én is rendbe, már megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!