Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van valakinek negatív tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek negatív tapasztalata a Gyakori kérdéseken történő társkeresésről?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátnőm szintén regisztrálva van erre az oldalra.Feltett egy zenei kérdést és egy srác privát üzenetben válaszolt.Neki eddig nem volt szokása ilyen üzenetekre válaszolni,de kivételt tett neki, és nagyon jól eldumáltak.Meg is beszéltek egy találkozót.De a srác nem akart küldeni képet magáról meg telefonszámot cserélni míg nem találkoznak.Ez nekem elég fura.Én elmondtam neki,hogy szerintem itt ismerkedni nem egy okos dolog.Ő erre jól lecseszett,hogy paranoiás vagyok meg hasonlók,ezen jól összevesztünk.Tudom,hogy nem mindenki őrült aki itt keres magának párt vagy barátot,nem akarok általánosítani de azért érdekel van e valaki aki itt próbált kapcsolatot teremteni,és átverték,az illető kamugép volt,vagy perverz,meg hasonlók.Aki szívesen megosztaná velem a történetét,írjon bátran. :)
2018. szept. 15. 17:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos volt és azt kell, hogy mondjam, hogy nem is csak egy. Pedig nem társkeresőnek használtam az oldalt.
2018. szept. 15. 18:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedtem itt.

Meghívott egy kólára, utána itt tett fel rólam kérdéseket. Pl normális e, hogy a nő nem fizeti ki a részét az első randin...

Stb stb.

Ő ajánlotta fel, hogy meg hív.

De amúgy is furcsa figura volt. 30 évesen, tipikus mama hiteles. Az igazi életről halvány lila dunsztja sincs.

2018. szept. 15. 18:03
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Nekem szexre jött össze egyszer egy csaj innen. Több nem lett. Szerintem itt is lehet ismerkedni, ha normális és át mentek facebookra, attól még itt ismerted meg :)
2018. szept. 15. 18:07
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Van negatív és pozitív tapasztalatom is. Egyébként rossz hozzáállás direktbe egy adott helyen társat keresni. Meg kell ragadni a helyzet adta lehetőségeket. Meg lehet itt ismerni normális embereket és őrülteket is. Bár ezt a való életben is megteheted.
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

Volt egy.

Váltottunk pár levelet, szimpik voltunk egymásnak, mondta, hogy próbálhatnánk komolyabban is ismerkedni, majd felállított szabályokat, pl. hogy ha elkezdünk ilyen értelemben ismerkedni ne legyen több párhuzamos szál, mert azt utálja, stb. Ezzel amúgy egyet is értek, csak kicsit visszásnak hat ez a "lefektetek csomó szabályt, majd következő nap egy szó nélkül eltűnök és tiltalak". Mivel ezt tette. Logikus, nem? :)

6/14 anonim ***** válasza:
91%

Tény és való, hogy vannak itt elég defektes alakok, elég nagy számban, de van néhány normális is

Általában amikor itt X elkezd beszélgetni itt Y-nal, akkor azért az írásmódjából( helyesen ír-e, hogyan fogalmaz) lehet látni, hogy tényleg normális-e, bár ez sem mindig tükrözi a valóságot

Negatív tapasztalatom nem igazán van, főleg mivel nem igazán szoktam hosszabb ideig beszélgetni senkivel

2018. szept. 15. 18:11
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem alap hogy valaki aki ismerkedni akar küld képet, és cseréltek számot!

F

2018. szept. 15. 18:11
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

A gyk, mint társkereső lényegesen jobb, mint a többi erre szakosodott oldal. Kezdem a kontrával: nincs kép, nincs adatlap, félrevezethetnek, ha akarnak, ahogy a való életben is és ezzel a végére is értünk.

Pro: nincs prémium státusz, nincs fizetés az üzenetekért, lényegesen nagyobb válaszadási arány, lényegesen emberibb hangnem, mivel nincsenek feltétlen ráfeszülve, hogy na most ismerkedünk.

Aki negatívumként azt hozza fel, hogy xy akit itt talált nem jött be kapcsolatilag/emberileg, az párkapcsolati/emberi hiányosság, melyek a társkeresőn, utcán, buszon, bótban megismert embereknek is ugyan úgy sajátja lehet, mint az ittenieknek.

Mondok valamit kérdező. Ha az a fajta vagyok, hogy leqúrom a barátnőd és otthagyom, azt nem a gyk-n teszem meg és nem a gyk teszi meg, hanem én teszem meg és élőben. Tehát, ha én ilyen vagyok, akkor a választott platformtól függetlenül vagyok ilyen. Vitatkoznék a barátnőddel, mert nem vagy paranoiás, viszont hamis biztonságérzetbe ringatod magad.

32/f

2018. szept. 15. 18:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szinte csak negatív tapasztalataim vannak innen (najó, némelyik eset legalább vicces emlék maradt :D). Pár éve még bátrabb voltam, és visszaírogattam a bejövő üzenetekre, aztán ha láttam, hogy értelmes a srác, akkor skypeon/facen folytattuk, majd tali. Nem szeretném leírni a történeteket, mert némelyikük tuti magára ismerne még ennyi év után is :D.

Amúgy nagy lutri az egész, vannak okos, rendes emberek is itt, de van akiről csak később derül ki, hogy defektes. Amúgy annó engem nem zavart, ha az illető sokáig nem küldött képet, de azért egy idő után illene, főleg ha találkoznak, telószámot meg depláne.

2018. szept. 15. 18:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kép nélkül vagyis úgy, hogy azt se tudom, hogy kivel készülök találkozni nem valószínű, hogy belemennék egy találkozóba, mert nem tudhatod, hogy kivel készülsz találkozni. Simán van rá esély, hogy nem is az, akinek mondja magát, főleg abban az esetben, amikor valaki nem akar képet küldeni.

Amúgy meg én inkább úgy kérdezném, hogy van-e valakinek pozitív tapasztalata, mert úgy veszem észre, hogy ez a ritkább. Bár a legtöbben szerintem egyébként se társkeresésre használjuk ezt az oldalat, viszont van, hogy máshogy alakulnak a dolgok, ahogy nálam is volt olyan, hogy bár nem terveztem, de végül megismertem és megkedveltem valakit. Szóval sajnos vagy nem sajnos, de nekem se igazán vannak pozitív tapasztalataim.

2018. szept. 15. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!