Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek negatív tapasztalata a Gyakori kérdéseken történő társkeresésről?
Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátnőm szintén regisztrálva van erre az oldalra.Feltett egy zenei kérdést és egy srác privát üzenetben válaszolt.Neki eddig nem volt szokása ilyen üzenetekre válaszolni,de kivételt tett neki, és nagyon jól eldumáltak.Meg is beszéltek egy találkozót.De a srác nem akart küldeni képet magáról meg telefonszámot cserélni míg nem találkoznak.Ez nekem elég fura.Én elmondtam neki,hogy szerintem itt ismerkedni nem egy okos dolog.Ő erre jól lecseszett,hogy paranoiás vagyok meg hasonlók,ezen jól összevesztünk.Tudom,hogy nem mindenki őrült aki itt keres magának párt vagy barátot,nem akarok általánosítani de azért érdekel van e valaki aki itt próbált kapcsolatot teremteni,és átverték,az illető kamugép volt,vagy perverz,meg hasonlók.Aki szívesen megosztaná velem a történetét,írjon bátran. :)2018. szept. 15. 17:40
11/14 anonim válasza:
En nem szoktam itt ismerkedni. Ha irnak, akkor valaszolok, mert nem akarok bunko lenni, de elore szolok, hogy ebbol ugy sem lesz smmi komoly. Ilyenkor jon az, hogy hat azert beszelgessunk, oke, legyen. Aztan meg jonnek a cifra uzik, mert nem adom meg az fb-m, meg csak hulyitem, holott elore tisztazom a dolgokat... Eleg sok idiota van itt, es nagyon durvan elhordanak egyesek.
12/14 anonim válasza:
Csak negativ tapasztalat.
Nem az volt a talin akinek a kepet elkuldte.
Kiakadt mert 1,5 ora utan otthagytam (vegig csak magaron omlenget)
Tobbszor volt h 10 percet is vartam a delikvensre.(10 perc utan tavozom ezt elore mondom)
Es sorolhatnam...
Szal kb fel eve itt nem ismerkedem tragikusak a pasik itt
13/14 anonim válasza:
Számomra pedig a nők tragikusak kedves utolsó, akiket itt megismertem. Tényleg defektes volt mind. Én is elmondtam előre, hogy csak ismerkedek; találkozhatunk, de nem fektetek le szabályokat, ne randinak tekintse. Úgyis úgy alakul minden, ahogy; amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak. Minden alkalommal én voltam a mocsok, amiért "mi az, hogy nem találkozunk holnap?" és egyéb más emberek legnagyobb csalódása voltam, amiért nem akartam azonnal beleugrani valamibe..
14/14 anonim válasza:
Akik velem akartak ismerkedni tök normálisak voltak, de pár mondat után kiderült hogy nem egymást keressük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!