Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt a gyakori kérdéseken lehurrogják a magányos/szűz férfiakat (ne rinyáljon stb. ), őszerintük aki nem meleg, az egyenlő kell legyen azzal, hogy megy a csajozás?
Talán kicsit meg kéne változni külsőleg ( ápoltság, testalkat), és reális igényekkel, hasonló szintű nőt keressen.
Fel kell menni a netes társkeresőkre és próbálkozni.
Nekem sem megy a leszól
Őszintén!
Ha egy srác, nem egy 20 lakosú zsákfaluban él, brutálisan összeégett arccal, egész nap a neten lógva, na akkor elég nehéz elhinni, hogy 20-25-30 éves korára legalább 1 azaz EGY suna sem jött össze! Jó, lehet, hogy nem egy Blake Lively, de valami nő szerű lény. Ott a srácnál van valami defekt!
Kicsit offolok, de tényleg létezik olyan, hogy valakinek egyszerűen nem jön össze. Nők között is van ilyen.
Nekem is a szerencsén (is) múlott, hogy olyannal találkoztam, akivel el tudom képzelni az életemet. Ráírtam társkeresőszerű közösségi oldalon, nagyon fura első levelet küldött, ilyen teszt szerűt, akkor bennem volt, hogy ezt inkább nem..aztán élőben kiderült, hogy egy érzékeny, normális férfi.
Ha akkor nem válaszolok neki és feladom, úgy érzem soha nem találtam volna hozzá hasonlót.
Mondta, hogy több lány már ezután az első levél után nem válaszolt neki.
Sokan nehezebben tudnak kommunikálni, mint az átlag, vagy bármi lehet, több dolog is összejátszódhat.
Ismerőst, vagy valami hozzád közel álló embert nem tudsz erről kérdezni?
"Ismerőst, vagy valami hozzád közel álló embert nem tudsz erről kérdezni?"
Nincsenek nőismerőseim, rokonokkal meg nem vagyok olyan közvetlen viszonyba, hogy ilyeneket kérdezgessek tőlük, pszichológus meg betanult sablon szöveget nyom, neki nem érdeke, hogy rosszat mondjon rólam, mert akkor legközelebb már nem hozzá megyek vissza, hanem másik szakembert választok szerinte. Holott pont hogy szerintem egy szakembernek őszintének kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!