Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt a gyakori kérdéseken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt a gyakori kérdéseken lehurrogják a magányos/szűz férfiakat (ne rinyáljon stb. ), őszerintük aki nem meleg, az egyenlő kell legyen azzal, hogy megy a csajozás?

Figyelt kérdés
Mert a többségi társadalom hozzáállásán egyértelműen azt lehet látni és leolvasni, hogy csak a melegeknek, meg a "defekteseknek" nem megy a barátnőszerzés, egy úgynevezett "normális" ember mindenképpen talál barátnőt... Azt komolyan senki nem tudja elképzelni, hogy igen is léteznek olyan férfiak akik NEM melegek, mégsem állnak velük szóba a nők? Akik jönnek a napirinya szöveggel, ők egy olyan alternatív valóságban élnek, amilyenben mindenkinek lehet barátnője, aki akar?...

2019. jan. 28. 18:10
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
44%
Napi rinya c. rovatunk 5649. részét olvashatták.
2019. jan. 28. 18:12
 2/41 peca1000 ***** válasza:
36%

Talán kicsit meg kéne változni külsőleg ( ápoltság, testalkat), és reális igényekkel, hasonló szintű nőt keressen.

Fel kell menni a netes társkeresőkre és próbálkozni.

Nekem sem megy a leszól

2019. jan. 28. 18:21
 3/41 anonim ***** válasza:
61%

Őszintén!

Ha egy srác, nem egy 20 lakosú zsákfaluban él, brutálisan összeégett arccal, egész nap a neten lógva, na akkor elég nehéz elhinni, hogy 20-25-30 éves korára legalább 1 azaz EGY suna sem jött össze! Jó, lehet, hogy nem egy Blake Lively, de valami nő szerű lény. Ott a srácnál van valami defekt!

2019. jan. 28. 18:22
 4/41 peca1000 ***** válasza:
43%
leszólítós csajozás, én is a neten jöttem össze a nőim zömével.
2019. jan. 28. 18:23
 5/41 A kérdező kommentje:
Lányok válasza is érdekel, hogy milyen férfiak azok, amilyeneknek semmilyen körülmények között nem adtok esélyt semmire?
2019. jan. 28. 18:25
 6/41 anonim ***** válasza:
77%
Egnem inkább az bosszant, hogy ugyan azok a kérdések kiíródnak többször is, napi szinten. Az nem segít ha kiírod, hogy eleged van a nőkből vagy ha megkérded, hogy "hol találhatok barátnőt?". Ezekre a kérdésekre nincs jó válasz.
2019. jan. 28. 18:34
 7/41 anonim ***** válasza:
83%

Kicsit offolok, de tényleg létezik olyan, hogy valakinek egyszerűen nem jön össze. Nők között is van ilyen.

Nekem is a szerencsén (is) múlott, hogy olyannal találkoztam, akivel el tudom képzelni az életemet. Ráírtam társkeresőszerű közösségi oldalon, nagyon fura első levelet küldött, ilyen teszt szerűt, akkor bennem volt, hogy ezt inkább nem..aztán élőben kiderült, hogy egy érzékeny, normális férfi.

Ha akkor nem válaszolok neki és feladom, úgy érzem soha nem találtam volna hozzá hasonlót.

Mondta, hogy több lány már ezután az első levél után nem válaszolt neki.

Sokan nehezebben tudnak kommunikálni, mint az átlag, vagy bármi lehet, több dolog is összejátszódhat.

Ismerőst, vagy valami hozzád közel álló embert nem tudsz erről kérdezni?

2019. jan. 28. 18:41
 8/41 A kérdező kommentje:

"Ismerőst, vagy valami hozzád közel álló embert nem tudsz erről kérdezni?"

Nincsenek nőismerőseim, rokonokkal meg nem vagyok olyan közvetlen viszonyba, hogy ilyeneket kérdezgessek tőlük, pszichológus meg betanult sablon szöveget nyom, neki nem érdeke, hogy rosszat mondjon rólam, mert akkor legközelebb már nem hozzá megyek vissza, hanem másik szakembert választok szerinte. Holott pont hogy szerintem egy szakembernek őszintének kellene lennie.

2019. jan. 28. 18:47
 9/41 anonim ***** válasza:
48%
Azért hurrogják le, mert a társkeresésben gondokkal küzdő férfiak a legkisebb mértékben sem érdeklik a nőket. Ők azzal vannak elfoglalva, honnan szerezhetnék meg a legeslegjobb férfit (akinek ugye finoman szólva semmilyen társkeresési problémája sincsen), a spektrum másik végén lévő férfiak létezéséről sem nagyon akartnak tudni.
2019. jan. 28. 18:51
 10/41 anonim ***** válasza:
51%
Akik lehurrogják a magányos/szűz férfiakat, azoknak remélem, születik egy gyermeke, amelyik pontosan ugyanolyan magányos/szűz megkeseredett férfi lesz, mint azok, akiket ő maga leszólt. Annyira boldog lennék, ha láthatnám, ahogy ezek a megvetéssel beszélő mocskos patkányok tehetetlen kétségbeeséssel nézik, ahogy évről-évre a boldog fiúkból keserű, gyűlölettel teli, frusztrált zárkózott boldogtalan felnőtt válik. Élvezettel vizsgálnám, ahogy rájönnek, miszerint az ő oly bölcsnek tartott tanácsaik semmit sem érnek. Ahogy felfedezik, hogy a bullshitjeik hatástalanok, és bármennyire is akarnak segíteni a gyereküknek, nem tudnak, mert a fiúk számára olyan sorsot dobott az élet, amelyben nincsenek nők. Imádnám, ahogy végigkövethetném, hogy ezek a későbbi szülők hogyan lesznek egyre meggyötörtebbek, jelennek meg arcukon a ráncok a fájdalomtól, ahogy a gyerekük egy boldogtalan, a társadalom által számkivetett magányos ember lesz. És mámorítóan röhögnék, amikor eljön a pillanat, hogy a fiúk betölti a 20/30/40 évet, a szülők pedig rájönnek, hogy a gyerekük menthetetlen. És a halálos ágyukon, amikor tudják, hogy a gyerekük valószínűleg eddig csak azért nem nyírta ki magát, mert a szülők még éltek és nem akart nekik fájdalmat okozni, rádöbbennek: talán mégsem kellett volna hozzájárulni ahhoz a kollektív megvetéshez, ahogy a világ kezeli a magányos férfiakat...
2019. jan. 28. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!