Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt a gyakori kérdéseken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt a gyakori kérdéseken lehurrogják a magányos/szűz férfiakat (ne rinyáljon stb. ), őszerintük aki nem meleg, az egyenlő kell legyen azzal, hogy megy a csajozás?

Figyelt kérdés
Mert a többségi társadalom hozzáállásán egyértelműen azt lehet látni és leolvasni, hogy csak a melegeknek, meg a "defekteseknek" nem megy a barátnőszerzés, egy úgynevezett "normális" ember mindenképpen talál barátnőt... Azt komolyan senki nem tudja elképzelni, hogy igen is léteznek olyan férfiak akik NEM melegek, mégsem állnak velük szóba a nők? Akik jönnek a napirinya szöveggel, ők egy olyan alternatív valóságban élnek, amilyenben mindenkinek lehet barátnője, aki akar?...

2019. jan. 28. 18:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
47%

Pontosan erről van szó. Akit nem sújtott ez a tragédia, az elképzelni sem tudja, milyen lélekpusztító hatású. Akinek normálisan alakult a jellemfejlődése, annak lövése sincs, milyen ezzel az átokkal élni. Ráadásul más jellegű lelki problémákkal ellentétben (családtag elvesztése, egészségkárosodás) erre rátesz, hogy még a társadalom is megvetéssel kezeli az érintetteket. Merthogy milyen "életképtelenek", "lúzerek", csak "rinyálni" tudnak, de nem hajlandóak "tenni érte". Merthogy szerintük csak össze kéne szedniük magukat, és próbálkozni a nőknél. Ez a legfájóbb dolgok egyike. Azt hiszik, hogy ami nekik működött, annak másnál is működnie kellene. Fel nem tudom fogni, hogy miből gondolják, hogy ezek a lelkileg megsebzett férfiak (divatos szóval Incelek) nem próbáltak végigmenni ugyanezeken az utakon. Holott ők sem komplexusokkal meg lelki bajokkal születtek. Ők is ugyanúgy próbáltak párt találni fiatal éveikben, mint bárki más - csakhogy nem sikerült. Az évek alatt pedig a tartós szexuális magány kikezdte őket mentálisan. Úgyhogy ne keverjük össze az okokat az okozattal. Nem azért nincs nőjük, mert "rinyálnak". Azért "rinyálnak", mert az évek alatt felgyülemlett lelki fájdalmat és a kudarcok keltette kétségbeesést és reménytelenséget már nem tudják hogyan kezelni. És mivel a társadalom is megveti őket (sokszor még a saját szüleik is negatív érzéssel vannak velük kapcsolatban), nem tudnak mást tenni, mint legalább anonim fórumon kicsit enyhíteni a fájdalmat.

Valójában ez az incel lét inkább olyan, mint egy betegség. Akiből hiányzik a képesség a nők vonzalmának kiváltására, az valójában sajnos inkább betegség áldozata. Nem lehet jobban hibáztatni, mint egy némát, mert nem tud beszélni.

És ha már segítő közösségek nem léteznek az érintettek számára (terápiák, önsegítő csoportok stb.) legalább egy kicsit itt had találjanak már egy csepp békét az egyébként kárhozatra ítélt életük tengerében.

2019. jan. 31. 07:18
 32/41 anonim ***** válasza:
42%

Igen, ez tényleg olyan, mint egy betegség, nálam biztosan az. Nálam konkrétan szociális fóbia és generalizált szorongás. A korábbi hozzászólásomban még nem neveztem a nevén, csak arra utaltam, hogy vannak olyan emberek, akik annyira félénkek, hogy nem, vagy alig mernek odamenni nemcsak a nőkhöz, hanem bárkihez akármelyik helyzetben. Azt is leírtam, hogy én ezen sajnos nem tudtam gyökeresen változtatni. Itt tehát nemcsak párkapcsolati, hanem súlyos megélhetési problémáról is szó van az ilyen esetekben, tehát nálam is.

Én is emlegetem már régóta, hogy ezeket a magunkfajta embereket úgy kellene kezelni, mint más, testi betegségekben szenvedőket, de a társadalom úgy tűnik, hogy még nem érett meg a lelki betegségekhez való normális viszonyuláshoz.

2019. jan. 31. 09:11
 33/41 anonim ***** válasza:
75%

Ti azért vagytok sikeretlenek a nőknél mert görcsösen kényszerböl akartok párkapcsolatot, ez a viselkedés pedig mindennél jobban taszítja a nőket.

Ez olyan mint a rossz marketing hogy ha rád erőszakolnak egy kávéfőzőt hogy hát, de neked ez kell és VEDD MEG ! Csak azért sem fogod megvenni, de ha megtalálod a polcon azzal hogy leárazás 70% off akkor lehet hogy megveszed még ha nem is kell annyira.

Csak 2 full életszerű példa ilyenre mikor 1X bementem vásárolni a Tesco-ba a pénztáros nagyon szimpatikusnak talált. Viszlátra úgy is köszönt el hogy puszi.

V mikor tanfolyamon ahova járok az egyik nő rámírt h amúgy én kedvelem e a MILF-eket ?

Közös pont a két helyzetben hogy én nem úgy mentem oda hogy ISMERKEDNI AKAROK hanem ez jött magától.

Senki sem fog szívesen közeledni egy görcsös ismerkedőhöz, mer ez taszító. (És nőből is rengeteg ilyen van.) Üvölt róla a kétségbe esés, és ezt senki sem szereti.

Amíg ezt nem értitek meg, addig így is maradtok.

2019. jan. 31. 17:50
 34/41 anonim ***** válasza:
21%

33-as. Hát ez már hihetetlen, mennyire értetlen és irritáló vagy. Ezt már komolyan azért csinálod, hogy frusztráld a népet. Ezt a hozzászólásodat még megválaszolom, de már csak az elv miatt, utána nem fogom már idegesíteni magamat. Egy igazi troll vagy.

"Ti azért vagytok sikeretlenek a nőknél mert görcsösen kényszerböl akartok párkapcsolatot, ez a viselkedés pedig mindennél jobban taszítja a nőket."

És szerinted a görcsösség mitől alakul ki? A görcsösség annak az eredménye, hogy az adott fiú/férfi nem jutott eddig kapcsolathoz. A vágy, a női társaság iránti szükséglet pedig ugye nem tűnik el, hanem csak erősödik. És nyilván minél erősebb a szükséglet, annál kétségbeesettebben akarja valaki beteljesíteni. A görcsösség annak az okozata, hogy előtte SEM kapott semmilyen pozitív visszajelzést a nőktől.

"Ez olyan mint a rossz marketing hogy ha rád erőszakolnak egy kávéfőzőt hogy hát, de neked ez kell és VEDD MEG ! Csak azért sem fogod megvenni, de ha megtalálod a polcon azzal hogy leárazás 70% off akkor lehet hogy megveszed még ha nem is kell annyira."

Nem. Ez olyan, mintha brokkolit akarnál eladni valakinek, aki utálja. Ha utálja a brokkolit, akkor lényegtelen, hogy csak a polcon van, vagy reklámozzák, vagy akárhogy próbálják eladni. Nem lesz rá kereslet. Nem bírom elhinni, hogy tényleg ilyen gyökér vagy, hogy ezt sem érted. Bár gondolom inkább csak trollkodsz.

"Közös pont a két helyzetben hogy én nem úgy mentem oda hogy ISMERKEDNI AKAROK hanem ez jött magától."

Neked lehet hogy jött magától - amiről erős kétségeim vannak, hogy valós esetek - de ezt fogd fel a csökevényes agyaddal, hogy sokaknak ez nem jön magától. Szerinted, ha valakinek már 14-15 éves korától csak úgy magától jöttek ezek a dolgok, akkor kialakul benne bármilyen görcsösség, vagy rászorultság? Hát nem. Pont azért alakult ki, mert SOHA nem tapasztalt meg ilyen érdeklődési jeleket a nőktől.

"Amíg ezt nem értitek meg, addig így is maradtok."

Ha valaki nem vonzó, akkor mindegy, hogy görcsöl-e vagy nyugodt, kétségbeesett-e vagy kiegyensúlyozott. Addig fognak így maradni, amíg nem lesznek vonzóak. Ez sajnos megint csak genetika függvénye. Nekem szerencsém volt, mert megkésve ugyan, de csak kijött a genetikám előnyös oldala, de ez nem az én érdemem. És nem is lehet hibáztatni azokat, akiknek a genetikai programjában az ilyen javulás nincs benne. Én inkább némi lelki vigaszt szeretnék nekik adni, mert én is ilyen voltam, és az utólag hatásai még mindig bennem vannak, ezáltal magamat is gyógyítom kicsit.

Végül pedig: ezt a hozzászólásomat erős öncenzúrának kellett alávetnem, mert az első reakcióim igencsak nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekből álltak volna. Viszont biztos vagyok benne, hogy te egy egyszerű gennyes kis troll vagy szimplán. Semmi segítő szándék nem volt, nem is lesz benned soha. Arra mész, hogy direkt frusztráld a népet.

Na vitatkozz magaddal tovább. Remélem, lesznek tőlem kevésbé türelmes emberek, akik majd a való életben úgy kezelik a nagypofájúságodat, ahogy azt megérdemled.

2019. jan. 31. 20:58
 35/41 anonim ***** válasza:
64%

"Neked lehet hogy jött magától - amiről erős kétségeim vannak, hogy valós esetek"

Ha SZERINTED egy boltban vagy egy iskolában való ismerkedés az a Mission Impossible kategóriája akkor nem is csodálom hogy itt sírsz, ezzel a felfogással.

Na de én se kívánok többet reagálni viszlát.

2019. jan. 31. 22:33
 36/41 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nem troll, - legalábbis most ezt gondolom -, csak értetlen, nem érti ezt a helyzetet továbbra sem.

Nem arról van szó, hogy ezek "Mission Impossible" dolgok, de lássuk be, ahhoz, hogy egy pénztáros lány így viselkedjen, ahhoz marha nagy szerencse kell. Nekik még eleve nem is árt, ha mosolyognak, közvetlenek, de ez a helyzet meg eleve nem is alkalmas az ismerkedésre.

A tanfolyamon való nők általi kezdeményezéshez is nagy szerencse kell. Az ilyen dolgokhoz elengedhetetlen a jó kinézet, hogy ők figyeljenek fel pozitív értelemben a férfiakra. De nekem a nagy problémám ahogy említettem, nem a kinézetemmel van, illetve kevésbé, mint a belső dolgokkal.

2019. febr. 1. 08:06
 37/41 anonim ***** válasza:
34%
Más dimenzióban élünk, és emiatt nem értik meg az emberek egymást, legalábbis a többség minket.
2019. febr. 1. 08:11
 38/41 anonim ***** válasza:

"KÉT pszichológusnál is jártam, időt és pénzt nem sajnálva (márpedig nagyon sok pénzbe került), hátha meg tudnak gyógyítani lelkileg. Nem tudtak."

Úristen, KETTŐNÉL is? Én a személyes problémámra vagy 30 különféle szakembert, illetve módszert kipróbáltam, és ha kell, még 3x ennyit ki fogok próbálni a megoldás megtalálása érdekében. Önmagam miatt.

2019. febr. 1. 21:48
 39/41 anonim ***** válasza:
34%
Hogyha úgy érzed, hogy neked még van remény, bízol bennük, és van tíz vagonnyi pénzed, akkor próbálj ki akár százat is.
2019. febr. 2. 06:30
 40/41 anonim ***** válasza:

Nem fogok megint 45-50 perces alkalmakért óránként 8-10 ezer forintot fizetni, hogy hallgassam a semmit nem érő tanácsokat.

"Fogadd el, hogy neked később kezdődött, ne másokhoz hasonlítgasd magad, ints a rossz gondolatoknak STOP-ot stb" - hát köszi, inkább megtartom a pénzemet.

2019. febr. 2. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!