Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan tudhatom meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom meg egy srácról, hogy meleg-e?

Figyelt kérdés

Van egy srác, (19 éves) akivel összeismerkedtem. Nagyon aranyos, és szerintem helyes is, bár a legtöbben furának tartják. Amikor összebarátkoztunk, vagy nem tudom milyen szóval tudom ezt kifejezni, sokat beszélgettünk. Nagyon aranyos, vicces, de nem úgy közelített felém, mint aki csajozni akar. Persze ez nem jelent semmit. Azóta csak néha beszélünk és mindig mosolyogva köszönünk egymásnak. Én viszont teljesen belezúgtam, és annyira szeretném jobban megismerni.

Viszont mindenki azt mondja róla, hogy biztosan meleg. Nagyon remélem hogy nem az, nem azért mert bajom van velük, hanem mert remélem hogy érdeklem őt.

Nem tudom miért, de kb mindenki azt gondolja, hogy meleg. Miből lehet erre következtetni?

2017. márc. 30. 16:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondhatja meg ki meleg vagy ki nem az csak maga az illető. Beszélgess el vele és utalj párkapcsolatra, csajokra...aztán ha homályosan magyaráz, akkor szerintem rákérdezhetsz, ha barátok vagytok.

Meg nem tudom, hogy nézel ki, milyen személy vagy, de meleg srácként vannak hetero fiú barátaim, akikkel egyszerűen nem tudnék össze jönni, ha melegek lennének még ha akarnám se...

20m/f

2017. márc. 30. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!