Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan tudhatom, hogy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy meleg vagyok -e?

Figyelt kérdés
Több barátnőm is volt. De megismertem egy srácot, úgy érzem mintha bele szerettem volna. Nem bírom ki, hogy ne beszéljek vele, rosszul vagyok ha nem láthatom. Meleg vagyok, vagy ez csak nagyon jó barátság?
2015. júl. 10. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szexuális vágyaidba, fantáziádba bele vonod, Biszexuális vagy, mert ugye a nők is érdekelnek.

Ha nincs efféle vágyad, akkor csak egy nagyon jó barát.

2015. júl. 10. 12:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Néha belegondolok, hogy megölel, vagy csókolózunk, de olyan is volt hogy arról álmondtam, hogy úgy együtt vagyunk
2015. júl. 10. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

feláll a farkad férfiakra -> meleg vagy

nőkre áll fel -> heteró vagy

mindkettőre feláll -> biszex vagy

2015. júl. 10. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az vagy az is vagy, de ez ma egyre kevésbé gáz. Érdekes hogy tágabb baráti körömben pont olyanok dumáltak ilyen jellegű álmukról, élményükről gátlástalanul nyíltan, akik csajozás terén közismerten nagyon sikeresek voltak.
2015. júl. 10. 13:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Szoktunk poénkodni, olyanokkal hogy majd dugunk meg ilyesmik, de nem vállalná be a srác, ez mit jelent?

És hogy értitek, hogy nem olyan gáz mostanában?

2015. júl. 10. 13:14
 6/10 A kérdező kommentje:
És hogy mondjam el neki? Félek, többet nem beszélne velem, azt nem bírnám ki
2015. júl. 10. 13:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már ilyenekről álmodsz, meg beszéltek is róla, akkor nem kérdéses - legalább bi vagy. Ha a nők érzelmileg nem izgatnak, csak testileg, akkor már erősen langyos. Amúgy ezt neked kell tudni, érezni. Ha lecopnád, akkor hetero semmiképp. Kérdmeg rá, hogy adja a szádba, és akkor majd tudni fogod biztosra... :D
2015. júl. 10. 13:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Én simán, de ő nem menne bele....

Hogy mondjam el neki, hogy vonzódom hozzá?

Beszél majd még velem miután közöltem vele? Megváltoznak a dolgok?

2015. júl. 10. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én nem kockáztatnék.

Más dolog ezzel srácok közzött viccelődni. És a poénosztásban biztos ő is benne van.

De ha homofób, és kiderülne, hogy te nem csak poénkodsz, hanem tök komolyan gondolod, bizony előfordulhat, hogy nagyot változik a besorolásod az ő szemében. És egészen máshová kerülhetsz a szimpátia-listáján...

2015. júl. 10. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg érdeklődj, hogy bejön-e neki valaki...
2015. júl. 10. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!