Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Honnan tudhatom, hogy milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy milyen a nemi beállítottságom?

Figyelt kérdés
Tizenéves lány vagyok és nem tudom, hogy leszbikus vagyok-e. Tudnátok nekem jeleket írni a leszbikusságra?

2013. jún. 25. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Csak érzed, hogy kihez kívánsz hozzábújni!

Nekem egyértelmű volt.

2013. jún. 25. 20:21
 2/12 Stavros Blofeld válasza:
0%
Mennyire 10-en éves? 27/F
 3/12 A kérdező kommentje:
De mik a jelei annak, ha homoszexuális vagy?
 4/12 A kérdező kommentje:
15 éven aluli vagyok, a koromat nem merem kiírni.
2013. jún. 25. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:

Még fiatal vagy akkor eléggé...

ezt majd akkor tudod eldönteni, ha igazán kialakul benned a szexualitás iránti vágy, és akkor észreveszed, hogy melyik csapatban játszol, kivel tudnád elképzelni, mint párkapcsolat, mint szex.

2013. jún. 25. 20:25
 6/12 Stavros Blofeld válasza:
A lányok korábban érnek ugyan, de 15 év alatt még nem egyértelmű hogy te most melyik nemhez vonzódsz. Lehet hogy testileg érett vagy, de fejben még nagyon gyerek. Most gondolom előtör belőled hohy dehát én nem vagyok gyerek, de hidd el így van. Rengeteget kell még tapasztalnod az életben, ahhoz hogy rágyere arra kihez, melyik nemhez vonzódsz, hol, honnan kapod meg azt ami neked kell. 15 alatt egy dolgod van hogy felkészülj az életre. Ráérsz azzal törődni hogy mi a nemi beállítottságod, az kialakul majd. Egyáltalán hohy jutott eszedbe ez a kérdés?
2013. jún. 25. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
13%
lányt akarsz inkább nyalni vagy pasit szopni?
2013. jún. 26. 00:01
 8/12 Stavros Blofeld válasza:
67%
Köszönjük egysejtű barátunk...
2013. jún. 26. 00:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha meg a korodat se mered kiirni, ilyenen ne gondolkozz!
2013. jún. 26. 07:23
 10/12 anonim ***** válasza:
4%
Nincsenek homoszexuálisak. Csak olyanok akik megrekedtek egy bizonyos szinten az egyedfejlődésben. Teljesen normális 5-10 évesen beleszeretni apuciba, vagy csodálni egy másik kislányt, de ezeken hamar túlesnek a kislányok.
2013. jún. 26. 21:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!