Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy azért hagyott el a barátnőm, mert felismerte magát a kérdéseken, amiket kiírtam vele kapcsolatban és nem tetszett neki?
Szerintem igen, felismerte magát! Jaj neked! Legyen neked könnyű a föld!
RIP ➕
Ne legyél már ilyen faaaasz kedves 2....
Kérdező, neked volt már barátnőd? 39 évesen akkor betegszik bele az ember ennyire 3 hétbe, ha még soha nem volt. 3 hét ahhoz kevés, hogy a szerelmi szálas kialakuljanak. Te nem csak kötődtél hozzá? Valaki foglalkozott veled stb. és ez esett jól nem?
Egyébként ha 3 hét után nem ment örülj neki, mert később még nehezebben menne a szakítás. Itt meg ne izgulj, majdnem az összes kérdés egy kaptafára készült, kizárt hogy felismerje a tied. Kivéve ha megnézte a gépedből.
Amúgy mozdulj ki, menj el valahova igyál egy üdítőt vagy kávét, ha enni tudsz akkor egyél egyet.. DE NE EGYEDÜL! Mozdulj ki ismerőssel, vagy ismerkedj badoo-n, tinderen, talán könnyebb felejteni ha van kihez szólni...
Kitartást ;)
Iróniából mondtam én is nyugi :D
Szerintem is az de azért próbáltam segíteni :D
3 hét alatt még fingni se mersz a csaj előtt
3 hét és öngyilkos akarsz lenni? pfff.... "igazi" férfi vagy ... (irónia)
Baccki én 3 hét alatt talán még a nevét sem jegyzem meg mindegyiknek, nemhogy kialakuljon valami.
Legyen már tartásod és gerinced cseszdmeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!