Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Más is érzett már így az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzett már így az exével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Amikor együtt voltunk nagyon szerettem,eszméletlenül belezúgtam,mint egy kisgyerek. Ő is szeretett engem,de valamiért mindig szüksége volt arra,hogy visszaigazolásokat kapjon más nőktől mennyire jól néz ki (pedig átlagos srác,semmi kiemelkedő )

De ha bármikor összevesztünk hiába a kemény külső elsírta magát,ha úgy érezte elveszíthet.

Meguntam a hazugságait és hogy más nőknek menőzik mellettem. Habár tinik voltunk..gyerekek..

Szakítottam. De valahogy ahogy telt az idő folyamatosan felbukkant az életemben. Újrakezdtük felnőttként..szinte ott folytattuk ,ahol abbahagytuk...persze újra szakítottunk,hisz az egoja táplálása a nőkkel nem szűnt meg..Azt mondta nekem,hogy én vagyok az,akihez mindig visszahúz majd a szíve..így is lett.

Hiába nem vagyunk együtt,hiába tett meg velem annyi fájdalmas dolgot..valamiért ott van a fejemben..a mindennapjaimban..és nem tudom kitörölni az életemből..ő sem engem ebben biztos vagyok.

Folyamatosan azon volt,hogy visszafogadjam..meg ugyan sosem csalt..persze tudtommal..de nem akartam tovább abban élni,hogy épp most kikkel flörtöl,hogy megkapja a visszajelzéseit táplálva ezzel így is óriásira nőtt egoját..nem tudom mi vonzott benne..talán az első szerelem..vagy az,hogy emögött a kemény külső mögött egy szeretetéhes kisfiú volt..jó volt hozzám és egyszerre rossz is.

Folyamatosan felbukkan az életemben. Csak megjelenik a semmiből,hogy még mindig szeret.kezdjük újra.

Nem akarom már újrakezdeni..sem a megalázást újra,sem azt a céltalan életet,amit ő él. Ne gondolj a jövőre .élj a mának. Bulizzunk.nyaraljunk.vegyük meg a legújabb telót.

Én más vagyok. Családot szeretnék,házra gyűjtök.

Van jelenleg párom,aki szintén így gondolkozik a jövőről,mint én.

Nem szeretem már az exem,amikor összejöttem a jelenlegi párommal is épp felbukkant. Akkor sem őt választottam. Tudtam semmi értelme nem lenne újrakezdeni,hisz nem változna meg.

De miért? Miért bukkan fel folyton?? Voltak közben női,mellettük is nekem könyörgött,hogy fogadjam vissza,sejtem csak azért.mert talált egy bolondot,aki mindent lenyelt neki és így biztonságban csinálhatta,amihez kedvet kapott..az biztos voltam.neki..ugyanakkor tudom,hogy szeretett is,mert nekem tudott egyedül megnyílni.

Már nem szeretem,de valahogy folyton felbukkan az életemben újra és újra.

Miért van ez?

Valahogy a sors is úgy intézi,hogy találkozunk a városban,megszólít stb.

Itt van a fejemben.eszembe jut,hazudnék,ha azt mondanám nem,de szeretni nem tudnám már..akkor miért vannak bennem ezek az érzések?

A régi emlékek miatt lehet? Amiket nem hagy elcsitulni?

A jelenlegi párom szeretem..hisz akkor is választhattam volna az exem,mégis a jelenlegit választottam,akit nagyon szeretek. De valamiért még eszembe jutnak az emlékek ,de leginkább a Miértek?

Miért keres még mindig? Miért találtunk vissza annyiszor egymáshoz?

Miért nem fogom az érzést kitörölni soha,ha már nem is szeretem,de kitörölni nem tudom a fejemből???

2018. dec. 31. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lelked melyen te sem akarod kitorolni. Csak szerintem nem vallod be magadnak, ha ezt akarnad minden modon megszakitanad vele a kapcsolatot es elfelejtened egy eletre, de te lehetoseget adsz neki, hogy felkutasson. Valami olyat ad, amit a mostani parod nem, talan a szived meg huz hozza.
2018. dec. 31. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kitörölni soha nem fogod. Senki nem felejti el az első szerelmét de talán a többit sem. El kell fogadni hogy ez megtörtént és bizony eszedbe fog jutni. Találkoztok váltotok néhány szót és kész ezt szerintem nem kell felfújni. Mikor szakítottam az első komolyabb kapcsolatommal még hónapokig eszembe jutott minden egyes nap nehezen tudtam tovább lépni de sikerült. Nekeü.is van egy barátom akit szeretek és ő is viszont így sokkal könnyebb nem gondolni a régi dolgokra. Emlékek mindig is lesznek nem lehet törölni semmit ez van. Az exed meg ahogy írtad tudja hogy te mindent lenyeltél és ezért akar vissza kapni mert más csajt nem igazán talált aki ezt tűrné. Hagyd a fenébe ne foglalkozz vele had könyörögjön ha akar te már mással vagy. Mint mondtad nem szereted már akkor ne is.idegesítsen hogy mit akar. Élvezd az életed a jelenlegi pároddal.
2018. dec. 31. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Ha szereted, akkor próbáld meg vele újra.
2018. dec. 31. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismerős, itt is tiszta se veled, se nélküled megy, immáron 2 éve :/

Ott is az exem nőkkel flörtölt, ment az egotuning. Majd az exével is megcsalt.

Mégsem tudom kitörölni, ez valami beteges már, hogy függök egy ilyen embertől, valakinek valami tanácsa? Olyan mint egy hullámvasút, émelygek már rajta :/

2018. dec. 31. 12:23
 5/6 Rockarc ***** válasza:

Tudatositani kene, hogy vege. Ez az elso lepes. Utana meg azt, hogy mar nem lehet visszacsinalni. A vegen pedig eljutni oda, hogy mar te sem akarod visszacsinalni. Termeszetesen ha talalkoztok, akkor felkavar egy csomo gondolatot benned, de ezen azert tul tudod tenni magad, es utana mar nem fog zavarni.

42F

2018. dec. 31. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Templomba kell menni imádkozni:) Hátha megtudod a sorsod:)
2019. jan. 1. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!