Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresési gondok egy része nem azért van, mert legtöbben társadalom álltal konstruált dolgokhoz akarnak hasonlítani?
Szerintem az ember életében és főleg a mostaniban a kulcsszó: a folyamatos fejlődés. Nem lehet egy munkahelyről nyugdíjba menni. Sokan nem fognak az első partnerükkel egy életet leélni... az életünk felgyorsult és nekünk is alkalmazkodnunk kell. Nemcsak annyival, hogy megveszed a legújabb kütyüt, vagy a legerősebb gépet és azon tolod a Dotát.
Emberileg is mindig újat kell tanulnod, új feladatkörökbe kell betanulnod, lassan a sori munkásnak is.
Párkapcsolatban ugyanez van. Én is akkor találtam párt végül, amikor mindent üres lapra tettem és új életet kezdtem új környezetben. Az első ember akit a városban megismertem, később ő lett a párom és az a mai napig is.
De nekem ott volt az igény, hogy én unom ezt az életet és valami szebbet, jobbat tartalmasabbat akarok. És elindultam egy másik úton. Ha megismerjük önmagukat, felfedezzük a határainkat azzal semmi baj nincs. De ez életen át tartó folyamat, mert én nem vagyok ugyanaz az ember aki pl csak 4 éve voltam.
Ha n
Láton megint idetévedtek a szélsőjobboldali provokatív személyeskedő trollok. Én leszarlak titeket!
Nem szeretem ezeket a biológiai, ösztönös lózungokat, mivel ezek gerjesztik a posztfasiszta nézeteket és a hierarchia se az ösztönöknek köszönhető hanem a társadalmi osztályoknak és a folyamatos osztályharcnak. Az, hogy legyél ilyen-olyan, mert ezt szeretik a nők/férfiak pont, hogy az ösztöneiket nyomják el mivel a természetességet ölik ki magukból. Magyarán a hierarchia és a megaláztatás nem természetes. Most attol, hogy volt erre egy rossz kisérlet nem azt jelenti, hogy ez a fennálló tőkés rend lenne az alap. Főként az olyan szélsőjobbos kijelentéseket kéne üldözni amit egyes válaszoló megenged magának.
Nekem csak az az egy szempontom van, hogy egy férfi ne legyen teljesen ostoba. De te már itt kiestél.
Tudom, túl magasak az igényeim.
#15 Ilyen szélsőséges egyben egoista és emberellenes kérdésekre nem válaszolok, mert nincs értelme! Ha kérdezel valamit először gondold át, hogy van e értelme a kérdésednek, de mivel csak szélsőségeket írtál le ezért értelmes ember nem válaszolna erre.
#16 Igen ostoba vagyok, mert van egy világnézetem és kimerek állni mellette, gondolkozok, elmerengek elég sok témán, de ha te mondod.
Egyébként legtöbb esetben azok szoktak lenni az igazi ostobák, akik másokat ostobáznak pláne úgy, hogy nem ismeri a másikat.
#12 A fejlődés úgy az igazi, hogyha hagyjuk, hogy magától menjen. Az ember mindig fejlődik az idők elteltével, változik a nézete, a felfogása, ízlése ezek olyan dolgok amiket nem akarni kell, sőt az akarás az sok mindennek az elrontója.
A fejlődést nem egyszerűsíteném le a kapitalista felfogásassal, mivel a fejlődés az annak egy része, ami teljesen társadalmi konstrukció. Mint pl. az, hogy fel van gyorsulva a világ, munkahelyen teljesíteni kell és állítólag nem éli le az életét az első partnere mellett, ez utóbbit megcáfolom azzal, hogy az egyik barátom már több, mint tíz éve együtt van élete legelső párjával és jól megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!