Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érjem el, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy egy hétnél tovább levelezzen velem egy lány?

Figyelt kérdés
Több lánnyal is leveleztem már innen és más oldalakról is,de maximum egy hétig szokták írni a lányok utána eltűnnek.Személyesen még már 5 éve nem beszéltem lányokkal,rám sé néznek nem is köszönnek.Ha ez így megy tovább nem kerülhetem el hogy prostihoz menjek.Örökké nem maradhatok szűz.
2019. jún. 2. 16:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj kérdező! Hogy nézel ki ? Legalább magaddal őszinte vagy? Menj oda a tükör elé! Olyan típusú lányokat keresd ami te vagy a ferfiak közt. Bár nem tudhatjuk a kérdésében nem szerepel de tegyük fel macis vagy ? Onnantól az összes vékony, sportos és átlag testalkatú lányokat le is veheted a potenciális partnerjelölteid közül.
2019. jún. 2. 17:07
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen macis vagyok.Ráadásul csóró is.Bár ezt nem tudják rólam a lányok mert nem is ismernek.Engem senki sem ismer.
2019. jún. 2. 17:10
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Akkor ugye a duci vagy kövér csajokat szeretnéd meghódítani? Mást úgyse tudnál így!
2019. jún. 2. 17:23
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

Nézd kérdező. Én száélkás izomzatú sportos testalkatú vagyok és rengeteg nővel szoktam beszélni, személyesen nagyon sok nő ismerősöm van.

De még ennek ellenére sem tudtam még sosem pártkapcsolatot kialakítani és mindig sikertelen voltam a csajozás terén. Szóval a kinézet, meg hogy egyáltalán szóba állnak veled még nem garancia semmire sem.

2019. jún. 2. 17:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Amúgy azt utálom hogy szó nélkül eltűnnek. Aztán vissza se írnak. Legalább írna annyit, hogy bocs, nem vagy az esetem vagy nem akarok többet. De ez hogy se kép se hang... Nem vagy egyedül. De ne add fel. Próbálgasd. Viszont tényleg sokat számít a külső, sőt, szinte csak az az első mérce, főleg netes társkeresőkön... Próbálj olyannak is írni, amilyen alkatú te vagy...
2019. jún. 2. 19:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mitől lenne "izgalmasabb"(???) találkozni? Vagyis majd persze kell, de nem egy hét után... Az szinte semmi, vadidegen viszony."

Na ide figyeljetek! 1 hét írogatás után igenis találkozni kell. Aki nem akar eljönni találkozni 1 hét után sem, azzal be kell fejezni. Amelyik nő,azt mondja 1 hét irogatásból, hogy neki vadidegen a pasi, az csak elutasít. Én velem rengeteg nő már 1-2 nap után eljött találkozni. Minek húzni az időt? A képet látjátok egymásról, a többi élőben derül ki. Akik eltűnnek 1 hét írogatás után azok csak szórakoztak, unaloműzésből netezgettek.

És olyan nő is van, aki ígérgeti a találkát csak azért, hogy kikérdezze a pasit és megtudjon róla dolgokat, amikre kíváncsi. De utána eltűnik.

2019. jún. 3. 00:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
De az is igaz, ha 1 héten belül nem hívod el találkozni, akkor sok nő ezért tűnik el. Mert úgy gondolja nem is akarod őt megismerni.
2019. jún. 3. 00:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az 56%-os válaszolóval.

Szerintem amúgy öt perc élő találkozás és beszélgetés többet ér mint egy hét levelezgetés virtuálisan. Mert ha te élőben látod a másikat, akkor az egész jellemét, kisugárzását érzed, a teljes valóját megismerheted. Azt meg a pszichológusok is megállapították már, hogy a metakommunikáció és nonverbális üzenetek sokkal többet számítanak, mint maga a szöveg. És a virtuális kommunikáció ezek egyikét sem tudja átadni, vagyis a lényeg nem jön át.

Normális esetben szerintem a virtuális írogatás azért kellene elsősorban legyen, hogy megbeszéljük a következő talit és nem pedig elsődleges forrásként.

Még mielőtt ez a fene nagy virtualitás és „fejlődés” meg nem fertőzte a társadalmat, ez tényleg így is volt, régen az emberek a valóságban ismerkedtek.

2019. jún. 3. 03:02
 19/19 anonim ***** válasza:

És akinek alapból "nem jó" a kisugárzása az így járt?

2019. jún. 3. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!