Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha más lány emiatt nem utasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha más lány emiatt nem utasít el, akkor ő miért tette?

Figyelt kérdés
Minddketten 18 évesek vagyunk. Már nem beszélünk,de régen jól kijöttünk egymással. Csak akkor változott meg amikor rájött hogy tapasztalatlan vagyok a szexben. Ekkor ki is nevetett. Más lányok,akik szebbek,emiatt nem utasítanak el,és szívesen ismerkednek velem. Pedig azt hittem hogy ő normális. Azt is mondta hogy bunkó voltam vele,holott én minden lánnyal kedves vagyok.
2019. jún. 1. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a lány is tapasztalatlan a szexben, egy rutinosabb csaj nem nevet ki ilyenért.
2019. jún. 1. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Akiben van egy kis gerinc, nem nevet ki ilyenért. Hagyd, nem érdemes vele foglalkozni.
2019. jún. 1. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy valaki kedves vagy sem az nem kinézet függő. Ez általános tévedés, hogy a szép lányok bunkók a csúnyák pedig kedvesek. Az ember azzal kedves aki tetszik neki és azzal bunkó aki nem. Bunkózni akkor szoktunk, ha a közeledő fél nem érti apró jelekből, finom rávezetésekből, hogy tipli van. Ekkor jön az erősebb leterelés a bunkóság. Ez a férfiaknál is így van. 18 évesen az lenne a fura ha tapasztalt lennél. Van olyan 30 éves férfi aki ennyi idősen sem az. Akinek nem vagy így jó az keressen egy 40-est.

Az a baj, hogy minden lánnyal kedves vagy.

Ha valaki fontos neked csak azzal legyél kedves a többiekkel semleges. Talán te nem veszed észre, hogy ezzel bántod a partnered. Ez ebben a korban még megalázásnak bunkóságnak számít. Összehasonlítgatni a partnered más lányokkal meg egyenesen sértő.

De majd 10-15 év múlva kiforrja magát kire is van szükséged és te kiknek jössz be. Semmiről nem vagy lekésve. Ha jó kapcsolatot akarsz, akkor legyél figyelmes a kiszemelteddel. Semmi több, semmi kevesebb nem kell.

Sok sikert. A sikertelenségek pedig azért jönnek, hogy tanulj belőle.

2019. jún. 1. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
mert köcsög vagy
2019. jún. 1. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért ez nem úgy működik, hogy az embernek olyan társa lesz, amilyenre vágyik. Főleg hogy az igazi megismeréshez idő kell. Azért fel lehetne sorolni legalább 10 dolgot, ami fontos lehet, majd rájön az ember idővel hogy a 10-ből jó ha 3 megvan. A többi vagy hiányzik, vagy kompromisszum.
2019. jún. 1. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt megvan, hogy nem minden lány egyforma? Nme mindnekinek ugyanaz jön be?
2019. jún. 1. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!