Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utasít el az összes lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasít el az összes lány?

Figyelt kérdés

Másfél éve nincs barátnőm, és pár hónap kihagyással kezdtem ismerkedni újra. Nem csinálom kényszeresen, nem vagyok rágörcsölve. Ismerkedem neten és élőben is. Viszont azt tapasztalom sajnos, hogy minden lány elutasít. Mindegyik. Ha ötven elutasítást nem kaptam az elmúlt időszakban, akkor egyet sem.

A legtöbben a kinézetem miatt, a többiek pedig a személyiségemért.

Az előbbin próbálok öltözködéssek, jó fodrásszal, sporttal javítani, az utóbbin pedig új hobbikkal, hogy "izgalmasabb" legyek. De sajnos semmi eredménye.

Mit lehet tenni ilyenkor? Nyilván nem vagyok egy főnyeremény, de azért voltak már hosszú, kiegyensúlyozott kapcsolataim, szóval nem vagyok (voltam) teljesen reménytelen.

2017. júl. 19. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet elcsépelten hangzik, de türelem :)

Talán neked is jobb egy kicsit a szinglilét, hisz csak önmagaddal kell foglalkoznod

2017. júl. 19. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha volt már, valószínűleg lesz is. Ha igyekszel fejleszteni magad kívül és belül is, előbb-utóbb csak összejön.
2017. júl. 19. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Várj, ne lovald bele magad...nekem is volt hasonló periódusom, aztán amikor " leakadta" a dologról, egyszerre több lehetőség is jött...bízd az életre, még mindig ő a legtökéletesebb forgatókönyv író.
2017. júl. 19. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:

változtass!

ha szemüs vagy csináltass menőbbet v kontaklencsét.

új frizura, cseréld le a ruhatárad, ne sajnáld rá a pénzt.

vegyél menőbb kocsit, vagy menőbb

járj el edzeni, foglalkozz a testeddel: napozz, szoli, kozmetikus, stb.

Azért nincs eredményed eddig, mert csak "próbálsz" valamit vagy tegyél, vagy ne, de ne csak próbáld...

vegyél márkás órát, márkás telót, lyukasztasd ki a füled, csini fülbevalót bele, növessz szakállat, csináltass tetkót vagányat...ilyesmik.

leírtam egy csomó mindent. ha ebből egyet se tudsz választani akkor ne hisztizz itt nekem.

ha csajt akarsz változtass mert amit most csinálsz az sz/*/r...ha tetszik ha nem.

ha továbbra is siránkozni akarsz, akkor hagyd fiygelmen kívül a hsz-em.

2017. júl. 19. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!