Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint nekem nem való párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Itt van a jó idő és bennem nem tombolnak a hormonok. A velem egykorú fiúk alig várják, hogy a lányok közelében lehessenek, beszélgessenek velük vagy akár közelebbi kapcsolatba kerüljenek egymással. Bennem ilyen vágy vagy inkább akarat nincsen. Nem tudom őket hová tenni amikor ismerkednek és jól érzik magukat. Én nem ilyen vagyok. Nekem azért sem lenne való egy kapcsolat mert nem lenne kedvem sehova sem és semmilyen rendezvényre eljárni vagy csak valahova elmenni kettesben. Nem érzem jól magamat emberek között. Nem tudok igazán kibontakozni és jól érezni magamat.2019. jún. 2. 15:12
1/8 anonim válasza:
Vagy nem való,vagy inkább olyan emberrel,aki hasonló mentalitású,mint te. Nyitott, különféle programokra járni szerető személlyel nem működne ezek alapján.
2/8 anonim válasza:
Aki nem érzi jól magát emberek között, és nincs benne igény arra, hogy BESZÉLGESSEN lányokkal (akik közül elvben eggyel össze akarna jönni), annak NEM való párkapcsolat. Ennyi.
A párkapcsolat ugyanis folyamatos verbális és nem verbális kommunikáció.
3/8 anonim válasza:
Azért, mert jelenleg így érzed, még nem jelenti azt, hogy pár hónap vagy 1-2 év múlva ez nem változik. Téged jelenleg más köt le, mást igényelsz, ez teljesen rendben van.
Valószínűleg introvertált lehetsz, ha már nem igazán szeretsz eljárni sehova. Elég sok introvertált ember létezik még, úgyhogy csak egy hasonló beállítottságú embert kell találnod, ha eljön az ideje.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy most nem szeretek eljárni hanem idáig sem tettem. Mindig is máshogyan tekintettem a lányokra mint mások.
2019. jún. 2. 15:55
5/8 anonim válasza:
Ezért írtam, hogy introvertált lehetsz.
A "máshogyan" sok mindent jelenthet, ennyi infóból nem derül ki, te mit gondolsz.
6/8 A kérdező kommentje:
Arra értettem, hogy igazán soha nem vonzodtam hozzájuk. Mivel tudtam, hogy egy olyan mint én jobb ha távol marad mert nem való neki egy lány ssem.2
2019. jún. 2. 16:10
7/8 A kérdező kommentje:
Egy lány sem*
2019. jún. 2. 16:10
8/8 anonim válasza:
És a fiúkkal mi a helyzet, ők jobban "bejönnek"? (Nem gúnyolódás, csak érdeklődés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!