Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mihez kezdjek? Nem találom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek? Nem találom a korosztályommal a mindennapokban a közös hangot, és így párt se találok.

Figyelt kérdés

Nagyon lerövidítva az előzmény: Most (3 hete) ért véget egy 2016 tavasza óta erősen változó milyenségű kapcsolatom.

A teljes idő alatt kb 5X mentünk szét, és jöttünk össze.

Változatos okok voltak... Volt hogy szülei viselkedése miatt durrant el az én agyam, volt hogy a 200 km-re költözés tett be mindkettőnknek. Volt hogy csak 3-4 hétre váltunk szét, volt hogy 4 hónapig facebook törlés, telefonszám törlés, és semmi kommunikáció.

De voltak nagyon áldásos időszakok is, mikor 3-4 hónapig mindketten épp nem küzdöttünk semmivel sem a magánéletünkben, és ez meglátszott az egymáshoz való viszonyunkban is.

Ennek mostanra vége (a lány családja ismét robbant, én pedig nem akarom ezt tovább elviselni).

Nem szeretném itt leírni hogy mi történt, mert elterelné a témát. Akit érdekel annak pm-ben leirom.

Szóval egyedül vagyok.

Nagyon...

És rájöttem hogy az elmúlt majdnem 4 évem alatt én nagyon elszoktam minden nemű ismerkedés kezdeményezéstől. Ott volt a barátnőm, 3 régi barátom, és kész. Nem élveztem persze hogy magányos vagyok a hetem nagy részében amig az egyetemem városában vagyok, de a barátnőm és a 3 barátom tudott akkora szociális támaszt adni, hogy ne változtassak ezen a helyzeten.

Mit csináljak?

Hogyan ismerkedjek?

Tudom, rém általános ez a kérdés, és annyi sablon választ lehet erre adni...De tényleg nem tudom.

Magamról:

-Nem szeretek hangos, túlzsúfolt, nagyon spontán ismerkedésre kitalált helyekre menni.

Zavar, feszélyez. Ez a 21. században nyilván nem előnyös, mert a mai világ azt követeli meg egy fiatal pasitól hogy pörögjön mint az állat, legyen laza, és minden egyéb amit egy extrovertált embertől elvárnánk.

Én nem ilyen vagyok.

Nem vagyok fotelkrumpli, a jobb karomat adnám programokért, de számomra nem élvezetes az, hogy elmegyek egyedül zajos, nyüzsgő helyekre, és keresgélek megszólítható lányt. Rossz tapasztalatok, plusz érzem magamon hogy látszik, hogy ez csak egy felvett szerep lenne, lelkiekben baromira kényelmetlen.

Introvertáltabb, hasonlóan kicsit csendesebb, kevésbé spontán habitusú lányok hogyan találnak párt?

Nyilván nem lesznek mind magányos macskás nők, csak keresnek ők is párt. Nem?

Ha végigolvasod megkérlek hogy ne itt vezesd le a feszültségedet. Olvasni nem egy és nem kettő borzalmasan goromba, bántó szándékú, és totál indokolatlan hozzászólást ezen az oldalon hasonló kérdésekre.

Könyvelj el magadban akárminek, nem érdekel, de csak akkor írj ha valami konstruktiv meglátásod van, vagy kérdeznél több infót.

Köszi.

22/F

2019. jún. 1. 03:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Három hete szakítottál, egy picit talán még nem ártana egyedül lenned.

Illetve járj el akár egyedül is olyan programokra, amik érdekelnek téged. Ha valaki szimpatikus, akkor beszélgess vele. Ha nagyon szimpatikus, akkor találkozz vele, baratkozzatok össze. Ennyire egyszerű új barátokat és kapcsolatot találni

2019. jún. 1. 08:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Szeretek túrázni, az erdők és hegyek megnyugtatnak, kikapcsolnak.

Ezen kívül van egy nyári tábor ahová visszajárok már 7 éve, mostmár mint szervezésben segítő. De ez gyerek tábor, nagyon nem korombeliekkel ismerkedés terepe.

És ennyi. Sehova máshova nem járok.

Nem sportolok, mert nem bírom az agresszív, felfuvalkodott kondiállatokat, meg macsóskodó csapatjátékosokat.

Semmi kedvem hozzá hogy pl egy foci meccsen valami vadbarom játékosnak elöntse a hév az agyát, jól fellökjön, esetleg beszóljon ha miattam veszít a csapat. Az ilyenek mérhetetlenül felidegesítenek, a sportnak meg pont ez ellen kellene tennie.

(és nincs kedvem ahhoz hogy egyszer elpattanjon az agyam, és én ruházzam meg a nagyarcú falubikáját)

Szóval sportolni nem járok.

Táncolni se, nincs hozzá egész egyszerűen kedvem, soha nem szerettem meg, pedig 5. osztályig volt is kötelező jelleggel...

Legtöbb közkedvelt zenei előadót nem bírom. Senkit nem minősítgetek, de nem tud olyat mutatni nekem senki se bármelyik rádión, amit szívesen hallgatnék. Szóval a koncertek 99%-a is kilőve.

A városban most volt valami borfesztivál...

Ez jól néz ki meg minden, de nézzük a tényeket: 18-25 közti lányok egyedül nem járnak borfesztre. Egy 2-3-4 fős lány csapathoz meg nem fogok odamenni, hogy aztán összenézzenek, és jól kiröhögjenek.

Jellemzően haveri társaságok és párok programja az ilyesmi.

2019. jún. 1. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Te előre eldöntöd, hogy egyik program se jó neked.

Van egy csomó túra klub, csatlakozz az egyikhez.

Hangsúlyozom, még közel sem vagy túl az exen, nem érdemes ismerkedned párkapcsolati céllal. Süt az agresszió és keserűség abból, ahogy válaszoltál nekem, ez pedig taszító

2019. jún. 1. 14:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Jó, akkor ha 2019.08.01-én tettem volna fel a kérdést, akkor mi lenne?

A leírtak akkor is állnak.

2019. jún. 1. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor olvasd el a válaszom többi részét és ne keresd kifogásokat
2019. jún. 1. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Sportolj, járj könyvtárakba, múzeumokba, esetleg fizess be társas utazásokra - ilyen helyeken talán találsz, vagy tényleg spontán, ahogy az előző lányt is találtad.

De engem érdekelne, mi nem tetszett benne a szülőknek?

2019. jún. 2. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:
folyt.: most olvasom, hogy nem sportolsz, nem focimeccsre gondoltam, hanem mondjuk barlangászásra, evezésre, kerékpározásra, ilyesmikre. De beiratkozva egy egyesületbe, vagy akár egy jobb strandon is meg lehet ismerkedni. Menjél el pl. Velencei tóhoz, ha a zsúfolt strandokat nem szereted. Persze nem tudom, merre laksz. De egyelőre inkább próbáld kiheverni ezt a kapcsolatot, ehhez pedig idő kell.
2019. jún. 2. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!