Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érjem el, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy egy hétnél tovább levelezzen velem egy lány?

Figyelt kérdés
Több lánnyal is leveleztem már innen és más oldalakról is,de maximum egy hétig szokták írni a lányok utána eltűnnek.Személyesen még már 5 éve nem beszéltem lányokkal,rám sé néznek nem is köszönnek.Ha ez így megy tovább nem kerülhetem el hogy prostihoz menjek.Örökké nem maradhatok szűz.
2019. jún. 2. 16:31
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Én már annak is örülnék ha szóba állna velem egy lány.Arról hogy lefeküdjön velem álmodni sem merek.
2019. jún. 2. 16:34
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
A levelezés unalmas. Hívd el őket személyes talira.
2019. jún. 2. 16:34
 3/19 A kérdező kommentje:
Amint találkozóra hívom őket megszakítják a kapcsolatot.Nem írnak többet.
2019. jún. 2. 16:37
 4/19 A kérdező kommentje:
Holnap feladtok egy tippjeidet és ha nyerek,a nyereményből elmegyek egy prostihoz.
2019. jún. 2. 16:39
 5/19 A kérdező kommentje:
Tippmixet
2019. jún. 2. 16:39
 6/19 anonim ***** válasza:
63%
Tipszmixűté?
2019. jún. 2. 16:43
 7/19 A kérdező kommentje:
Hülye a telefonom.Össze vissza ír mindent.De jó azoknak,akikkel szóba állnak a lányok.Bárcsak velem is szóba állnának
2019. jún. 2. 16:47
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Figyi, én is ritkán találok a környékemen olyat aki szeret neten ismerkedni, annyi a különbség hogy ha mégis van valaki velem általában találkoznánakélőben is, de ilyenkor bepánikolok pont ezért mert személyesen évek óta nem beszéltem nővel. Szóval első sorban neked is a szociális készségeiden kéne javítani, mert amíg az nem megfelelő addig az egész netes ismerkedés egy zsákutca.
2019. jún. 2. 16:57
 9/19 anonim ***** válasza:
63%

Unalmas embereknek unalmas, de valójában nem az, sőt. Mitől lenne "izgalmasabb"(???) találkozni? Vagyis majd persze kell, de nem egy hét után... Az szinte semmi, vadidegen viszony. És találkozni valahol "kint", ősz elején jó csak igazán azokon a tipikus még kellemes meleg van, de egy vékony dzseki már elkél hosszú aranysárga/barna délutánokon, ilyenkor a dögmelegben, pollenszezon közepén már kevésbé vicces.

2019. jún. 2. 16:59
 10/19 A kérdező kommentje:
Még csak nem is szemeznek velem a lányok.Ha a buszon nézek is egy lányt,úgy csinál mintha nem venné észre.
2019. jún. 2. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!