Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek mind kizáró tényezők a lányoknál?
- orvosi hiba miatt az egyik kezem el van ferdülve 15 fokban
- a péniszem mérete szerintem nem ideális és a kinézete is visszataszító
- nem vagyok jóképű, sovány vagyok
- a fogsorom sem tökéletes, nem kell nagyon csúnyára gondolni, nem hanyagolom el a fogaimat, nagyon odafigyelek rájuk
- csendes, depresszióra hajlamos vagyok, társasági életem nincsen, nem járok közösségbe
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, később kiegészítem.
A kéz nem gáz.
Minden pénisz ronda.
Elkezdhetsz edzeni, ha ez zavar.
Lehet, hogy szebb a fogsorod, mint a többségnek.
Ha a másikat lehúzod a depresszióddal, vagy csak hangulatjavítónak használod, az gáz.
Egyetértek az előzővel, nem csak keseregni lehet, hanem tenni is ellene.
A jóképűség relatív, a fogak meg valóban nem a legvészesebbek, de miért nincs fogszabályzód, ha zavar?
A soványság ellen tudsz a legkönnyebben tenni. Eddz, egyél rendesen, és a közérzeted is jobb lesz. Ad egy önbizalmat már az, ha jársz.
A többi kettőt fölösleges megemlíteni, nem zavaró tényezők. A női nemiszerv sem szebb.
Sose értettem, hogy a péniszetek miért akadályoz az ismerkedés során. A szia után kicsapod az asztalra? Vagy hooooogy?! 🤦♀️🤷♀️
A mellméret és a forma látszik ruhában is, ti tudtok szelektálni, hogy kis cici, nagy kannák, feszes vagy sem. Talán szkafanderben és síkabátban nem látszik.
De normális esetben mire kiderül, hogy mekkora a kishaver, már vannak érzelmek, és nem számít.
Ami a fentiekből nálam kizáró ok, az a depresszióra hajlam és a zárkózottság. Nem szeretem a negatív embereket. Volt ilyen pasim, hát soha többet.
Olyan is volt, akinek láthatóan sérült volt a bal keze egy baleset miatt, és a válla is gyakran fájt. Nem emiatt lett vége.
Egyenlőre nincsen pénzem fogszabályozóra.
# 7: Nagyon jól leírtad a lényegét.
#7 Nagyon gyakori? Hol az erre vonatkozó statisztika? Én még sosem hallottam ilyenről.
Kérdezővel én egyébként azért nem randiznék, mert egyáltalán felmerülnek benne ilyen ostobaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!