Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi azért próbálkozik inkább átlagos lányoknál, mert félnek a szépektől?
Az "átlagos lány" alatt az ápolt, esztétikus arcú, normál alkatú (tehát vékonytól az enyhén duciig), hétköznapi lányokat értem, tehát mint pl:
Szóval, lehetnének mai értelemben "szépek", csak nincs rá pénzük, idejük, vagy épp csak nem akarnak.
A szépek meg ugye akiknek van:
Jóképű, de minimum átlagos férfiak mégis néha mennek oda/írnak chaten az első kategóriába tartozó lányoknak, akkor is, ha a második kategória is van a közelben.
Mi ennek az oka?
Na, ő szerintem NAGYON szép, az első meg csúnyácska...
"Jóképű, de minimum átlagos férfiak mégis néha mennek oda/írnak chaten az első kategóriába tartozó lányoknak, akkor is, ha a második kategória is van a közelben."
Inkább mennék oda a másodikhoz, mint a negyedikhez.
Az is lehet, hogy tapasztalatuk volt 1-2 ilyen széppel, nem föltétlenül lesz valaki szeretnivaló a külseje miatt. Lehet, hogy átlagos lányokkal több pozitív tapasztalat érte őt.
Amúgy röhejes a kérdésed, meg amiket linkeltél, nem attól lesz valaki “szép”, hogy kivágott ruhákba jár meg talpig kikenve csücsörít, az az érzésem, hogy te itt szép alatt r@bancosat értesz és meg vagy lepődve, hogy miért kerülik az ilyen nőt egyes férfiak.
Bocs, de kezdjük ott, hogy - legalábbis az én ízlésvilágom szerint - nem attól lesz valaki átlagos vagy szép, hogy van-e pénze másfél kiló vakolatra.
Egyébként meg szerintem az "első kategória" jelen esetben szebb.
Nem a szépeket kerülik, hanem a r|bancosakat.
Amúgy a második gyönyörű. Ha ez neked átlagos, akkor nem csodálom, hogy nem jut a pasiknak átlag nő.
A negyediknek az arcához képest túl nagy a szeme, és a szája. Mint a piroska és farkas mesében. A sminkje szörnyű az összeragadt szempillával.
A 3-nak túl kicsi az orra, és a szája nem száj formájú hanem valamit elronthattak a feltöltésnél.
Különben mind a 4 szép, de az első kettő szimpatikusabb.
Az általad szépnek tartott (inkább igényesen vakolt) csajok pár patront megérnek, de többet nem.
Az első az természetes szépség, a második még szebb.
Átlag felettiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!