Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi azért próbálkozik inkább átlagos lányoknál, mert félnek a szépektől?
Az "átlagos lány" alatt az ápolt, esztétikus arcú, normál alkatú (tehát vékonytól az enyhén duciig), hétköznapi lányokat értem, tehát mint pl:
Szóval, lehetnének mai értelemben "szépek", csak nincs rá pénzük, idejük, vagy épp csak nem akarnak.
A szépek meg ugye akiknek van:
Jóképű, de minimum átlagos férfiak mégis néha mennek oda/írnak chaten az első kategóriába tartozó lányoknak, akkor is, ha a második kategória is van a közelben.
Mi ennek az oka?
Az első képen mitől átlagos? Lazán szebb annsl. Ő egy francia színésznő, Mélenie Laurent, a The Beginners-ben is játszik. Nagyon vonzó teremtés.
A szerinted jó nők nekem műanyag barbibabák. Otthonra nem kellenének. Sokkal inkább a szerinted átlagosnak vallott nők kellenének komoly kapcsolatra. 🙂 31F
Átlagosaknál sem próbálkozom, mert tudom, hogy náluk sincs esélyem.
Egyébként szerintem mindegyik linkelt kép átlag fölötti.
A 4. nő is átlagos, szerintem.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy sok férfi "próbálkozna". Egy ideje a nőknél valamiféle versenyszerűség megy a kemény, tökös tsávók elérése céljából, így az átlagos nők is hajlanak már az előbb említett férfiakat megtalálni, így nézve meg totál reménytelenné kezd el válni Mo.-n ez a társtalálásos téma.
Hiába tetszenek a szépek, ha kategóriákkal alattuk vagyok, és emiatt jogosan visszautasitanak.
Mellesleg az első ket lány nagyon csinos, nem atlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!