Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok férfi test amire azt mondjátok hogy átlagos és milyen az ami szerintetek már túlsúlyos?
Figyelt kérdés
Tegyetek be képeket !2019. ápr. 5. 13:00
1/9 anonim válasza:
Egy ilyen testalkatú férfi még tud tetszeni, annak ellenére, hogy nyilván van rajta pár kg.
Efölött már nem, illetve már nem is egészséges.
Én átlagos vagyok (tehát nem modellkarcsú, de nem duci), tornázok, odafigyelek.
2/9 A kérdező kommentje:
Koszi! Ám szerintem az általad linkelt képen levő már erősen kövér! :)
2019. ápr. 5. 13:12
3/9 anonim válasza:
Nekem az 1-es kép az már kövérke, kerülete és hasa van. Jobban szeretem ha normál vagy vékony alkatú.
4/9 anonim válasza:
[link] ami itt a cikk tetején van előtte utána kép azon a srác átlag testalkat szerintem (az előtte képen) nincs zsír de izom se csak ami a túléléshez kell.
[link] Itt a pasi már zsíros. Van hasi háj mell meg az egész így egyben már hájas bár még a tűrhető határ szélén áll. De szerintem egy ilyen test már nem esztétikus.
5/9 anonim válasza:
Túlsúlyos nekem, amikor már úszógumi van. A férfiak jellemzően hasra híznak jobban. Persze, ha melle is van a férfinak a zsír miatt, az teljesen kiábrándító. A normál testalkatba belefér pár kg plusz is.
6/9 anonim válasza:
Nekem az tetszik amit az első küldött. Nekem az férfias és a soványakat nem szeretem.
7/9 anonim válasza:
Nekem is belefér még az, amit az első küldött, de csak akkor, ha van hozzá egy humoros, erős, jó személyisége.
8/9 anonim válasza:
Nekem is rendben van, amit az első linkelt.
9/9 anonim válasza:
Nálam is rendben van ami az első válaszban van, még ennél több is jó ha az hízik akit szeretek. De soványabb változatában is tetszik. Ahogy neki kényelmes. A párom az első válasznál 5-10 kilóval soványabb szeret lenni, úgy érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!