Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek tovább, vagy ez ferfias?
Figyelt kérdés
Tegnap hagytam magam meggyözni egy pasi altal akivel masodszor talalkoztam hogy kielegitsem
Utólag ólcsónak éreztem magam es semmit nem jelent szamomra a kaland
Se a pasi nem lett több a szememben
Haragszom magamra amiert belementem
Ezt mondtam is neki es azt is h lépjen tovább
Amúgy semmi gond a pasival
Mi legyen?
2019. jún. 2. 07:41
11/13 A kérdező kommentje:
Én se szeretem
2019. jún. 2. 11:16
12/13 anonim válasza:
Így kell gyorsan levarrni egy ringyót. Jól csinálta a gyerek.
13/13 anonim válasza:
Szerinted amúgy semmi gond a pasival? Akkor randizz vele tovább! Addig se a többi nőnek könyörög egy szopásért.
A 15 éves tinilányok szoktak ilyet bevállalni, hátha jó lesz. Aztán pislog, hogy nem volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!