Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítanak el azok a nők akik az eseteim?
El vagy tévedve, amit te írtál azt gebének, piszkafának nevezik. Egy ilyen magas pasinak kb 78-82 kg-nak kell lennie.
Te kórosan el vagy hízva, ember! És még te csodálkozol, hogy nem kellesz senkinek? Egy zsírpacni vagy.
Én nőként 159 centi vagyok és 49 kg.
Rajtad minimum 30 kg felesleg van!
És tévedésben vagy, a hasonló hasonló vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja.
Az ellentétek taszítják egymást.
Talán nem ártana több dolgot le tenni az asztalra
Pl: egy izmos sportos test, ápolt bőr arc, jo frizura, jo stílusos ruhák-öltözködés, egy jo fiezetesu munka, egy kis kommunikációs kesseg fejlesztése, bokolas, udvariasság, ommm akkor meg egy kis tanulás pl tudományos, vagy irodalmi-művészeti dolgokról, akar megtanulni egy hangszeren játszani vagy énekelni....
Ha ezek meg vannak garantált a siker
"Az átlag mai férfi 180-185 cm"
Nem, ez átlag feletti.
Kérdező! Elárulok egy nagy titkot: a szép mindenkinek tetszik. Egyesek úgy adják itt elő magukat, hogy ők mekkora pengék, mert hát olyan ízlésük van, hogy csak na.
Hú ez tényleg óriási dolog. Az a baj, hogy a szép nők meg nagyjából mindenkinek tetszenek, így módjukban van válogatni. A te paramétereid, ha csak a külsőségeket nézzük, a sor végére predesztinál.
Összességében nincs annyi jó nő, mint amennyire szükség lenne... ;)
Válassz te is a sor végéről, ott már nagyobb lesz az esélyed. Hjaaa, hogy azok már nem tetszenek... Hát te sem a jobbaknak. Matekozd ki, aztán dönts!
Mert nem tetszel nekünk,azért! Kövér vagy!
Én lennék valószinű az a nő,akire vágysz.
167cm/48kg ,szép arc, formás fenék, hosszú haj.
De én a saját kategóriámba keresek,te nem tartozol azok közé!Szóval keress magadhoz hasonlót, hidd el nekik kelleni fogsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!