Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sportolok, voltam fodrásznál, ruhatárat szépítettem, mégis nagy számban utasítanak el a csajok és a haverok sem jönnek csajozni, akkor hogy lehet barátnőt találni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 19. 21:28
2/10 anonim válasza:
kutya, motor, extravagáns sportok, katona, rendőr, dessantos, légiós leszel
valamivel ki kell tünj.
en is ezzel küzdök, de fogadok te 19 vagy, én 27
na ez a nem mindegy.
3/10 anonim válasza:
Ehhez tudnunk is kéne valamit rólad. Mi érdekel? Mivel töltöd szívesen az időd?
4/10 anonim válasza:
Attól, hogy az alma kívülről szép piros, még lehet a belseje rohadt.
5/10 A kérdező kommentje:
Tanulással, sporttal, kockulással, olvasással, vásárlással, ritkán bulizással, de ott általában nem jön össze senki.
2018. febr. 19. 21:48
6/10 anonim válasza:
Vásárlással?? Hú, igazi macsó.. :/
7/10 anonim válasza:
És mit tanulsz? Miket olvasol? Kockulás alatt mit értesz?
Hasonló érdeklődésű és ízlésű lányokat keress. Azzal nagyon nem foghatsz mellé.
9/10 anonim válasza:
Miért mindig a külsőségekben keresitek a választ? Persze az is kell, de nem csak.
Ha nem jön a csaj a bőrdzsekidre, akkor valószínűleg nem arra van szüksége..erre nem gondoltál? Hanem valami másra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!