Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítanak vissza?
Ezt olvassátok el: [link]
A kommentjeimet is.
A héten nem kell menjek dolgozni, így nyugodtan aludhattam volna reggel 8 óráig is de inkább felkeltem 3:30 kór és el mentem 4:40 busszal a buszpályaudvarra hogy láthassam a lányt, annyira rosszul esik valami megfogott benne, kedves mosolya szerintem. Kell küldők róla videót privátba de az arcát nem nagyon ismerni fel, rózsaszín kabátba van.
Legalább lássátok milyen aranyos.
Munkahelyemen is próbáltam egy lánnyal, elkezdtem kérdezni mi óta dolgozik itt stb, de ő nem kérdezett vissza semmire, és rá kérdeztem van kedved ismerkedni de azt mondta nincs és elkezd mosolyogni ő is.
Visszatérve buszpályaudvarosra ő adott jeleket nézett, és most is figyel ha nem látom, tegnap elkezdek menni felé ahol áll de visszafordultam mert szedtem ki pénz az automatából, de megyek arra fele de már nem ált ott de tegnap összevissza mentem a váróterem körül aztán be mentem és láttam nézett, de a videóba majd lássátok, privátba el küldőm.
2x Visszautasítása óta kb 80-100 ezret költöttem magamra ruha cipő, csináltattam új sérót melíroztattam (eddig sapkába látott mindig).
Néznek azért a lányok de szerintem az nem jelent semmit, lehet felesleges volt ennyi pénzt ki dobjak az ablakon (de jóban érzem magam mikkor keményen ki vagyok öltözve).
Olvasd el amit küldtem.
Ha nem vagyok az esete miért csinált ilyeneket a pályaudvaron?
Ez csak a tapaszgalatlanság és a görcsösség miatt van. Talán túl letámadod őket. Ne akarj ismerkedni! Csak fordulj hozzájjk őszinte érdeklődéssel!
Külsődön fejleszteni jó dolog. De ne másoknak öltözz, hanem csak magadnak! Stílusodban azt fejezd ki, hogy ki vagy te belül! Tehát olyan ruhákban járkálj, amiben a legfelszabadultabbnak érzed magad!
Tehát őszinte érdeklődés és önmagad kifejezése!
Aztán majd ha 20 visszautasítás is megvolt, akkor érdemes kiírnod az új kérdést.
Addig viszont meg ne állj! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!