Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet akkor tenni, ha a nők azzal utasítanak el, hogy túl fiatal vagyok/túl fiatalnak nézek ki?
28 vagyok, és ez minden héten előfordult... Szakállam nem nő rendesen, szóval ezt ne mondjátok.
Szellemileg szerintem jóval érettebb vagyok a korosztályomnál, a karrierem is igen jól halad, rengeteg téma érdekel, viszonylag izgalmas az életem. Viszont mindenkinek "túl fiatal" vagyok.
Nem tudom. Nekem pont a fiatalok jönnek be.
Lehet, hogy nem is a fiatalsággal van a baj, csak nem jöttél be nekik és mégis kedvesebb ezt hazudni, mint kijelenteni azt, hogy ronda vagy.
"Szellemileg szerintem jóval érettebb vagyok a korosztályomnál,"
Már nem azért, de egy 28 évestől már ELVÁRHATÓ, hogy agyilag érett legyen, felelősségteljesen élje az életét. Úgyhogy ezzel nem tűntél ki.
"a karrierem is igen jól halad,"
Kinek nem? A 28 évesek már leginkább mind dolgoznak. És aki olyan helyen van, hogy van lehetősége feljebb lépni az lépjen is.
Azt azért jól jegyezd meg, hogy mindig lesznek olyanok, akiknek nem fogsz tetszeni, mert a szépség mindenkinél mást jelent.
Nekem se tetszenek a kölyökképű pasik. Ilyen pl. Elijah Wood. Hiába, hogy nagyot alakított a Gyűrűk Urában, de mint pasi, egyáltalán nem jön be.
Ez van, fogadd el, hogy te ilyen vagy. Úgyis vannak olyan csajok, akiknek pont az ilyen pasik jönnek be.
Ok, ronda vagyok, de miért mindig ez az indok? Miért nem az, hogy mit tudom én, túl fehér a bőröm, túl vékony vagyok, stb.
"Már nem azért, de egy 28 évestől már ELVÁRHATÓ, hogy agyilag érett legyen, felelősségteljesen élje az életét. Úgyhogy ezzel nem tűntél ki."
Elvárható, vagy sem, sokan nem ilyenek.
"Kinek nem? A 28 évesek már leginkább mind dolgoznak. És aki olyan helyen van, hogy van lehetősége feljebb lépni az lépjen is."
Nettó egymillió felett keresek, ráadásul nem vagyok helyhez kötve. Na, kitűntem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!