Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas izmos pasiként 1 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas izmos pasiként 1 éve még szex sem volt, miért utasítanak el a csajok?

Figyelt kérdés

Sosem volt igazán szerencsém. Egyéjszakás kalandok is nagyrészt kiestek, részben azért, mert nem bírom az alkoholt és az éjszakázást.

Nem szoktam fényezni magam, de ha belegondolok, szerintem nem vagyok olyan rossz "deal": 189 cm, járok gyúrni. Anyagi gondok nincsenek. Sokrétű az érdeklődésem, tánc, túrázás, filmek, elég jól főzők. Nem nevezném magam visszahúzódónak sem, humorom is van. Szóval...

Van pár apróság, amit rossz tulajdonságnak lehet nevezni, de ezeken dolgozom. Sokszor szigorú, távolságtartó a tekintetem, de, aki ismer, tudja, hogy nem vagyok az, csak elmerülök a gondolataimban.

Na de mit kapok a lányoktól? "Bocs, tök jó pasi vagy, tényleg, csak nekem picit mások az elképzeléseim." "Rengeteg lány összetehetné a kezeit érted, tuti találni fogsz valakit" "Most épp nem vágyom párkapcsolatra" Semmi konkrétum.

2018. dec. 12. 12:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Kb csuoa jót írtál magadról, így ebből nem fog kiderülni, mert nem ismerünk. Lehet, hogy pl csúnya az arcod.
2018. dec. 12. 13:00
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

én nem utasítanálak el

54N

2018. dec. 12. 13:00
 3/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csúnya az arcod.
2018. dec. 12. 13:05
 4/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. dec. 12. 13:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bugyután viselkedsz, és nem veszed észre. Ismerek ilyen férfiakat, jól néznek ki, csábítóak, aztán megszólal, és Jézusom. Nőknél ez sokkal előbb elveszi a kedvet, mint férfiaknál, nekik a külső kevésbé fontos, mint a stílus, amivel használod.
2018. dec. 12. 13:12
 6/19 A kérdező kommentje:

"Lehet, hogy csúnya az arcod."

Ezt nem tudom megmondani, de ez még nem kizáró ok. Sok csúnya pasinak van párkapcsolata.

"Hány éves vagy?"

32

"Lehet bugyután viselkedsz, és nem veszed észre. Ismerek ilyen férfiakat, jól néznek ki, csábítóak, aztán megszólal, és Jézusom. Nőknél ez sokkal előbb elveszi a kedvet, mint férfiaknál, nekik a külső kevésbé fontos, mint a stílus, amivel használod."

Na ebben lehet valami, sőt valószínű, másra nem tudok gondolni.

Villamoson észreveszem, hogy sok nő megnéz. Aztán amikor beszélgetek velük, már érezhetően kisebb az érdeklődés. (És nem, nem fociról szoktam... :) )

Bár jó lenne tudnom, hogy mit jelent ez a dolog pontosan. Erre próbálok rájönni régóta. De ha igaz is lenne, ez miért ennyire fontos???

Csomó közös programon tudnánk részt venni, jókat főznék, mindent megadnék a gyerekeimnek, nem csalnám meg stb. Szerintem ezt, aki ismer, tudja rólam. De papucs sem vagyok, tudok nemet is mondani, ha kell, és szeretem a problémákat megbeszélni. Ez miért nem elég? Egyedül maradok, csak mert szokatlan a stílusom?

2018. dec. 12. 13:37
 7/19 A kérdező kommentje:
Még egy rossz tulajdonság: sokat dumálok. Ezt ti is láthatjátok itt. :)
2018. dec. 12. 13:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy beképzeltnek tűnsz az ő szemszögükből?
2018. dec. 12. 14:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hasonló vagy, mint párom, csak ő alacsony is.

Annyi érzéke van a csajozáshoz, mint egy egérnek a kvantumfizikához :D Én is majdnem elköszöntem tőle ismerkedés alatt, mert annyira hülyén viselkedett, olyan baromságokat mondott, hogy az elképesztő. Pedig amúgy rendes srác, tanult, sportos, most már jó állása is van (mikor megismerkedtünk, még tanult, de akkor is jó eredményei voltak, országos versenyek...stb). Kapcsolatban egy rossz szavam se lehet rá, 3 éve együtt vagyunk.

Szóval lehet neked is csak meg kell találnod egy olyan idiótát, mint én, aki kellően elborult ahhoz, hogy kivárja, hogy alakul idővel veled.

A másik, ami eszembe jutott: valami beszédhiba esetleg? Sokaknál azért az is elrettentő tud lenni.

Plusz ha a helyességet nem is tudod megmondani magadról, de ápoltságról azért lehet véleményed: fogak, bőr, haj, testszag. Ha ezek mind rendben vannak, akkor igen, valami a természetedben lesz, ami elijeszti a nőket. Birtoklási vágy, túlzott felvágás az eredményeidre, kínos megjegyzések, korai túl erős kötődés...stb.

2018. dec. 12. 14:22
 10/19 anonim ***** válasza:
96%
A személyiségeddel bizonyára van valami probléma, amit a nők hamar "kiszagolnak". Önmagában a magasság, a testalkat, az anyagiak nem jelentenek automatikus sikert.
2018. dec. 12. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!