Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas izmos pasiként 1 éve még szex sem volt, miért utasítanak el a csajok?
Sosem volt igazán szerencsém. Egyéjszakás kalandok is nagyrészt kiestek, részben azért, mert nem bírom az alkoholt és az éjszakázást.
Nem szoktam fényezni magam, de ha belegondolok, szerintem nem vagyok olyan rossz "deal": 189 cm, járok gyúrni. Anyagi gondok nincsenek. Sokrétű az érdeklődésem, tánc, túrázás, filmek, elég jól főzők. Nem nevezném magam visszahúzódónak sem, humorom is van. Szóval...
Van pár apróság, amit rossz tulajdonságnak lehet nevezni, de ezeken dolgozom. Sokszor szigorú, távolságtartó a tekintetem, de, aki ismer, tudja, hogy nem vagyok az, csak elmerülök a gondolataimban.
Na de mit kapok a lányoktól? "Bocs, tök jó pasi vagy, tényleg, csak nekem picit mások az elképzeléseim." "Rengeteg lány összetehetné a kezeit érted, tuti találni fogsz valakit" "Most épp nem vágyom párkapcsolatra" Semmi konkrétum.
"Nem lehet, hogy beképzeltnek tűnsz az ő szemszögükből?"
Remélem nem, erre ügyelek. Múltkor szóba került ki hány nyelven beszél és én kevesebbet mondtam. :)
"Szóval lehet neked is csak meg kell találnod egy olyan idiótát, mint én, aki kellően elborult ahhoz, hogy kivárja, hogy alakul idővel veled."
Igen, azt hiszem. Így érzem én is, kitartónak kell lennem továbbra is.
"A másik, ami eszembe jutott: valami beszédhiba esetleg? Sokaknál azért az is elrettentő tud lenni."
"... fogak, bőr, haj, testszag. "
Ápoltság, öltözködés - ezek voltak az első dolgok, amiket rendbe tettem. Első fizetéseimből elmentem szemműtétre, bőrgyógyászhoz, stylisthoz meg még kismillió helyre.
Beszédhiba nincs, csak X-láb, ami a járásomon látszódhat, de nem vészes.
"Birtoklási vágy, túlzott felvágás az eredményeidre, kínos megjegyzések, korai túl erős kötődés...stb."
Itt beletrafáltál pár dologba. :) Kínos megjegyzéseket el tudom poénkodni, de korai túl erős kötődéssel volt problémám, szakítás is. Ha hosszú hónapok után végre járok valakivel, persze, hogy próbálom őt megtartani. Nem értem, hogy lányok miért nem?
Nagyon nehéz megállnom, hogy 1 hónap járás után is csak heti 1x találkozzunk, ne írjak rá napközben Messengeren mert ez neki még túl sok, meg ilyenek... De próbálom, igyekszem, elmegyek 5 órákat edzeni, kiélem ott magam.
Viszont most még el se jutok idáig. :(
Stylisthoz mentél???
De hát miért?
Most milyen ruhákat hordasz?
“Stylisthoz mentél???” Na jó, oda nem magamtól. Egy kedves ismerősöm stylist, és ezt kaptam tőle szülinapra. Rendbe rakta az öltözködésemet.
“Milyen ruhákat hordasz?” Ismert márkák, amiket New Yorkerben, Zarában lehet kapni. Teljesen most sem értek hozzá, ezért ruhavásárláskor mindig ráveszem egy lány ismerősömet, hogy jöjjön velem. :)
"Ha hosszú hónapok után végre járok valakivel, persze, hogy próbálom őt megtartani. Nem értem, hogy lányok miért nem?"
Mert alapvetően egyedül is jól megvagyok, és nem akárkivel akarok együtt lenni. Szeretném megismerni a másikat, de nem görcsösen ragaszkodom ahhoz, hogy együtt legyünk, hanem majd a megismerés során derül ki, mennyire illünk össze. Bár én szeretek csetelni, meg igénylem az aktív kommunikációt, a napi több óra telefonálást vagy egész napos pötyögést nem. Alapvetően hasonló beállítottságú partnert keresek, és több nőismerősömtől is ezt hallom.
Küldj képet és adok véleményt
22L
9-es válaszoló vagyok.
Mi napi szinten beszélünk párommal messengeren, bár tény, hogy nem olyan aktívan, csak ha épp eszünkbe jut valami, aztán a másik majd válaszol, amikor van ideje. Volt pár vicces helyzet, mikor sok nem fogadott hívásom lett tőle, mert eltűntem pár órára. Akkor ezt még nem szokta meg tőlem, pedig csak edzeni voltam. No meg akkor még tanult, így több ideje volt, mint nekem. Speciel jót nevettem rajta, mert nem agresszív volt, mikor felvettem a telefont, csak aggódó. Nem kért számon, meg semmi ilyesmi. Szerintem ehhez is inkább megfelelő partner kell. Én is szeretem tudni, hol van, mit csinál...stb. Reggel írunk egymásnak, hogy ki hogyan aludt, este jó éjt kívánunk. Mi tavasztól együtt élünk majd, akkor azért fogunk írogatni, hogy mit kell még venni. A ragaszkodással szerintem addig nincs gond, amíg nem követelőző, számon kérő, és nem korlátozod a másikat.
Szóval én nem hiszem, hogy nagy gondok lennének veled, inkább csak nem találtál még megfelelő párra. Lehet a társkereső technikádon kéne változtatni, máshol keresni partnert, vagy másképp "szűrni".
Mindenesetre sok sikert! :)
Szia! A párom hasonlóan járt mint te, a határozott tekintete sok nőt megrémisztett az izmos teste mellé. Én pont ezért szerettem bele.
Ettől függetlenül lehet nem csak ez a gond. Pl milyen nőkre repülsz rá? Írhatnál üzenetet kíváncsi vagyok milyen veled beszélgetni, hogy ismerkednél -kezd mondjuk azzal hogy milyen nem képzeled álmaid párját ;)
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!