Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lesz az élete annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lesz az élete annak akinek sohasem lesz szex és nő az életében? 20/F

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán megfogalmazódott bennem ez a kérdés. Megkérek mindenkit,hogy csak komolyan válaszoljon. Az most nem lényeges,hogy miért nem lesz sohasem senkim sem csak kíváncsi vagyok. 20/F

2018. dec. 5. 21:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

kiteljesedett.

lehet karitativ munkat vegezni, alkotni.

2018. dec. 5. 21:20
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Kérdezd a papokat...
2018. dec. 5. 21:21
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

Én már bánom hogy elvesztettem a szüzességem, mert bár volt pár szép élményem, amikor azt hittem álmodom, de több volt a csalódás, átverés, szomorúság.

Mikor szűz voltam akkor is vágytam a nőkre, de miután elvesztettem, még jobban vágyom.

32/F

2018. dec. 5. 21:26
 4/20 anonim ***** válasza:
65%
Vagy saját magát fogja nagyon gyűlölni, vagy másokat és a világot.
2018. dec. 5. 21:29
 5/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
91%

Nőm volt, szex volt, párkapcsolatom volt kettő is, mégis úgy érzem magam, mint egy 35 éves aggszűz. Mintha meg se történtek volna a kapcsolataim, afférjaim.

Az anyai nagybátyám bő ötvenes, lassan hatvanas ürge. Postásként dolgozik alig pár évtizede mindennap reggel 5-től kora este 5-ig. Mint rokon, állítom, hogy humor terén egy elképesztően pallérozott, csiszolt, művelt forma. Húgommal behugyozásig szoktunk röhögni a fordulatos, tartalmas történetein. Tudja, hogy mikor kell odaszúrni valami kihívó, szemtelen megjegyzést, s tudja, mikor kell empátiát, együttérzést tanúsítani. Évtizedek óta emberek százait szolgálja ki. Tehát van fogalma róla, kivel hogyan kell bánni.

Nője? Sosem volt. Elmondása szerint mindig is gyáva volt megszólítani egy nőt, mert attól félt, hogy a kiszemelt nő már feleség, gyerekes anya, foglalt, komoly párkapcsolatban élő személy. Házas, többgyerekes nőket utasított vissza, mert félt attól, hogy a burzsuj, alvilági férj elé ugrik és szarrá veri, vagy vereti, netán egy pengével vágja el a torkát.

Összefoglalva, milyen az élete annak, aki soha nem akar nőt maga mellé, amíg él? Vidám, szorgoskodó, kötelességtudó, felszabadult, független, kreatív. Minek ehhez nő...

2018. dec. 5. 21:30
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
és az a durca ötös, hogy nekem is van egy hasonló ismerősöm, brutális mekkora tanulság
2018. dec. 5. 21:41
 7/20 anonim ***** válasza:
53%

5os

es a szex-el mi lesz? csak ignoralni, es prostihoz jarni?

2018. dec. 5. 21:52
 8/20 anonim ***** válasza:
53%
Egy fontos örömforrást kihagy az életben. :(((
2018. dec. 5. 21:58
 9/20 A kérdező kommentje:
Az élet lemondásokkal jár.
2018. dec. 5. 21:59
 10/20 anonim ***** válasza:
62%
Talán tisztább marad a lelke.
2018. dec. 5. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!